XBOX GamePass oyun önerisi

frknkrkn

80+
Reaksiyon skoru
26
Arkadaşlar selamlar Xbox gamepass oyun önerilerinizi bekliyorum. Türkçe olması avantajlı rtx3060 ve İ5-12500h a göre tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Hangi turde istiyorsun?

Türkçe oyun ararsan çok az. Yama yaparsın

Hiç farketmez oyun oynamaya yeni başlayacağım şimdiye kadar sadece csgo ve valorant oynadım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Tamam hocam ingilizce de olur
Mount and Blade : Bannerlord, Hi Fi Rush, Rainbow Six Siege, Far Cry 5 (Hala duruyorsa), EA Playdeki hosuna giden herhangi bir oyun, Skyrim, Ni No Kuni 2, Mass Effect uclemesi, Ghostwire Tokyo, Dishonored serisi, Yakuza serisi, Star Wars Jedi : Fallen Order, High On Life, Tunic, Hitman oyunlari, A Plague Tale serisi, bunlarin cogunda turkce altyazi vardir ve kaliteli oyunlar. Iyi oyunlar dilerim.

Mount and Blade : Bannerlord, Hi Fi Rush, Rainbow Six Siege, Far Cry 5 (Hala duruyorsa), EA Playdeki hosuna giden herhangi bir oyun, Skyrim, Ni No Kuni 2, Mass Effect uclemesi, Ghostwire Tokyo, Dishonored serisi, Yakuza serisi, Star Wars Jedi : Fallen Order, High On Life, Tunic, Hitman oyunlari, A Plague Tale serisi, bunlarin cogunda turkce altyazi vardir ve kaliteli oyunlar. Iyi oyunlar dilerim.
Çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız icin. Hepsini deneyeceğim inşallah

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw
Arkadaşlar selamlar Xbox gamepass oyun önerilerinizi bekliyorum. Türkçe olması avantajlı rtx3060 ve İ5-12500h a göre tavsiyelerinizi bekliyorum.
Battlefield 1 oynadığım en iyi online oyun. Savaş hikayeleri de film gibi ve gerçek
Gears 5
Minecraft
Forza Horizon 5
Hellblade Senua's Sacrifice
Deep Rock Galactic

Çok teşekkür ederim değerli vaktinizi ayırdığınız icin. Hepsini deneyeceğim inşallah
Chill takılmak istersen farming Simulator 22
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Forza 5 önermem çünkü denedim ve tecrübe ettim direksiyon seti veya kol yoksa oynanmaz klavye ile olmuyor yapana helal olsun

Geri