Neler Yeni

Xbox gamepass yıllık uyguna alabileceğim yer var mı?

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Oğuzhan
Zamanında 1 yıllık almıştım baya ucuza gelmişti o bittikten sonra daha uzatmadım. Hazır güzel birkaç oyun çıkmış onları oynarım diye düşündüm ama almışken yıllık alayım diyorum. Var mı ucuza alabileceğim bir yer?

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes Budak
Zamanında 1 yıllık almıştım baya ucuza gelmişti o bittikten sonra daha uzatmadım. Hazır güzel birkaç oyun çıkmış onları oynarım diye düşündüm ama almışken yıllık alayım diyorum. Var mı ucuza alabileceğim bir yer?
O nasıl bir şey hocam ? Benim bildiğim zatene resmi sitesinden alabiliyorsun aboneliği.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O nasıl bir şey hocam ? Benim bildiğim zatene resmi sitesinden alabiliyorsun aboneliği.
hocam resmi sitesinde 1 aylık alabiliyorsun. 1 ay 1 ay uzatıyorsun. Onun yerine toplu 1 yıllık key satan siteler oluyor güvenilir vs bilen var mı diye yazmıştım ama aldım 1 aylık şimdilik 1 ay kullanacağım.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes Budak
hocam resmi sitesinde 1 aylık alabiliyorsun. 1 ay 1 ay uzatıyorsun. Onun yerine toplu 1 yıllık key satan siteler oluyor güvenilir vs bilen var mı diye yazmıştım ama aldım 1 aylık şimdilik 1 ay kullanacağım.
Doğrudur kanka , ama bir zamanlar resmi siteden 1 yıllık falan alınıyordu, hani resmi satılmıyordu ama birkaç bir şey yapınca alınıyordu, bence bir YouTube'dan bak illaki vardır. Hatta adamın birisi 30 yıllık falan almıştı, bir tane Türk, birtane de yabancı adam 30 yıllık almışlardı. Bu arada Souls like oyunları seviyorsa. Lies of P tavsiye ederim .

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Oğuzhan
Doğrudur kanka , ama bir zamanlar resmi siteden 1 yıllık falan alınıyordu, hani resmi satılmıyordu ama birkaç bir şey yapınca alınıyordu, bence bir YouTube'dan bak illaki vardır. Hatta adamın birisi 30 yıllık falan almıştı, bir tane Türk, birtane de yabancı adam 30 yıllık almışlardı. Bu arada Souls like oyunları seviyorsa. Lies of P tavsiye ederim .
Aynen oynamak istediğim oyunlardan biri de o bir ara onu da deneyeceğim.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Oğuzhan
Tavsiye ederim kesinlikle, çok sağlam oyun . Dediğim gibi uzatmak istiyorsan YouTube'dan bak , birkaç yolu var diye biliyorum.
Birkaç ay sonra iptal ederim zaten, şimdilik aylık olarak devam edeyim diyorum.

Atheos

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Enes Budak
Birkaç ay sonra iptal ederim zaten, şimdilik aylık olarak devam edeyim diyorum.
Siz bilirsiniz hocam , TR'de yaşadığımız için herşeye heran zam gelebilir , gamepass biraz kurtarıcı oluyor o konuda.

Oğuzhan'

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
198
İsim
Oğuzhan
Siz bilirsiniz hocam , TR'de yaşadığımız için herşeye heran zam gelebilir , gamepass biraz kurtarıcı oluyor o konuda.
Evet hocam doğru diyorsun ama zam vs. geleceği zaman önceden bi duyumlar çıkıyor. Duyumlar çıkarsa birkaç ay daha uzatırım.

Top Bottom