Xbox İçin Şarjlı Pil Önerisi

Ensar

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,245
Arkadaşlar bütçem 100 TL. Bütçemi belki biraz daha arttırabilirim. Xbox kontrolcüsüne şarjlı pil almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bir de aşağıdaki ürünü buldum. Sizce nasıl?

Arkadaşlar bütçem 100 TL. Bütçemi belki biraz daha arttırabilirim. Xbox kontrolcüsüne şarjlı pil almak istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum. Bir de aşağıdaki ürünü buldum. Sizce nasıl?

duracell den şaşmamak lazım daha kaliteli zor bulunur

2500mah şarj edilebilir piller ben bunları aldım 25 saate kadar kullanılabilir yazıyor kablosuz gamepadlerde xbox kontrolcüsü üzerinden şarj edilebiliyor mu diye test edeceğim.

2500mah şarj edilebilir piller ben bunları aldım 25 saate kadar kullanılabilir yazıyor kablosuz gamepadlerde xbox kontrolcüsü üzerinden şarj edilebiliyor mu diye test edeceğim.
Deneyince burada paylaşır mısınız?

Deneyince burada paylaşır mısınız?
arkadaşlar deneyimime göre şarj etmiyor ve microsoft u arayıp sorduğumda tehlikeli olabilir biz önermiyoruz xbox şarj kitini kullanmalısınız onun dışında 2 seçenek var biri pilli diğeri kablolu kullanım şarj edilebilir pili ise kendi şarj aparatıyla şarj edip kullanmalısınız dediler haberiniz olsun.

Geri