ÖrdekAbiv2
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 2
- İsim
- toprak uğuz
Selamlar Kısaca Özet Geçeceğim zamanında xbox 360 ve ps3 kullandım ve konsolları tamamen bıraktım son 6-7 yıldır pc kullanıyorum ve elimdeki pc şuan piyasadaki bütün oyunları 1080p ultra ayarda açabilecek seviyede ve elimde özel seri xbox controlcüsüde var ama arkadaşlar ben yaklaşık 1-2 yıldır pc ne kadar iyide olsa pc de böyle oyun oynuyorum ama hiç rahat edemiyorum ve bu sebepten dolayı ya xbox series x yada ps5 pro-slim almayı düşünüyorum çünkü konsol kullananlar bilir ayrı bi rahatlıgı var odamda da 4k 120hz destekli bi televizyonumda var karşısında yatagımda var uzanarak oyun oynamak aşırı istiyorum ve kaliteli oyun oynamak istiyorum bundan sebep xbox ve ps nin üyelikde olan yani gamepass-psplus oyunlarına baktım ve kendime illaki deneyeceğim oynayacagım oyunların listesini yaptım resimleri buraya attım bu gördüğünüz oyunlara elbet el atacagım not: günde 1-3 saat oyun oynarım max
şimdi sorun şu xbox tarafındaki oyunlar genel olarak özel oyun yok ama uzun süreli oynayabileceğim online yani cod,bf tarzı oyunlar var fark ettiyseniz
ps tarafında ise hikayeli aşırı özel oyunlar var ama ben hikayeli oyunları seviyorum ama bittikden sonra asla yüzüne bakan biri değilim 1-2 sene sonra anca oynarım
oyun alacak param var oda sıkıntı değil ama ben ikisi arasında kaldım şunu yapmakda geldi aklıma
zaten elimde xbox kontrolcüsü var pc de gamepass ile istedigim bütün xbox oyunlarını oynarım depolamada var ps5 de ise hikayeli özel yada arada online olan oyunları oynarım gibi geldi
siz inşallah ne demek istedigimi anlamışsınızdır ben uzun süreli oyun oynamak istiyorum ve aldıgım konsolun uzun süre kullanmak istiyorum bütçe önemli değil siz olsanız hangisini alırdınız?
şimdi sorun şu xbox tarafındaki oyunlar genel olarak özel oyun yok ama uzun süreli oynayabileceğim online yani cod,bf tarzı oyunlar var fark ettiyseniz
ps tarafında ise hikayeli aşırı özel oyunlar var ama ben hikayeli oyunları seviyorum ama bittikden sonra asla yüzüne bakan biri değilim 1-2 sene sonra anca oynarım
oyun alacak param var oda sıkıntı değil ama ben ikisi arasında kaldım şunu yapmakda geldi aklıma
zaten elimde xbox kontrolcüsü var pc de gamepass ile istedigim bütün xbox oyunlarını oynarım depolamada var ps5 de ise hikayeli özel yada arada online olan oyunları oynarım gibi geldi
siz inşallah ne demek istedigimi anlamışsınızdır ben uzun süreli oyun oynamak istiyorum ve aldıgım konsolun uzun süre kullanmak istiyorum bütçe önemli değil siz olsanız hangisini alırdınız?