Çözüldü✓ XBox Kablosuz Oyun Kumandası (Gen9) Araba oyunlarında keyif verir mi

İzmirdeyim o fiyatlara yok hocam tmx pro 7500 e var oda adanada
Knk acele etme İzmir'de 3000tl ye sadece tmx direksiyonunu satan bir eleman bile vardı. Alacaksan ya çok ucuza g27 al çünkü vites dahil oluyor ya da t150 pro / tmx pro al. G29 g920 çok ucuz görmediğin sürece alma bence sadece tavsiye.

Knk acele etme İzmir'de 3000tl ye sadece tmx direksiyonunu satan bir eleman bile vardı. Alacaksan ya çok ucuza g27 al çünkü vites dahil oluyor ya da t150 pro / tmx pro al. G29 g920 çok ucuz görmediğin sürece alma bence sadece tavsiye.
Yok kral bekleyesim yok 2027 ocağa kadar garantili zaten kayışlıya geçecek olursam Satarım geçerim 8 e fena değil bence g27 de çok eski hiç gerek yok sırf vites var diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bunuda almazsam kafam atar gider sıfır t300rs alırım daha büyük kazık olur benim için gerek yok o yüzden

7ye alinir bence biraz daha dusurmeye calis anladigim kadari ile vites harici
Yok kanka inmiyor bugün alırsan o para dedi de neyse ben 8 bine 2027 ocak başına kadar garantili buldum onu alcam

G29 la ets yi bayağı oynadım. Evet aşırı zevkli. Ama gerçek sürüş pozisyonu vs olduğundan maks 3 saat sonra aşırı yoruyor istesenizde uzun oynayamıyosunuz ama zevki bi başka tabi.
6 ayı geçkin kullanmadığımı farkettim sattım. Çokta aramıyorum şahsen. Olsa iyi olur ama olmasada olur.
Dualsense var bende
Dün bi gireyim dedim yine eğlendim şahsen ilginç bi şekilfe direksiyon kadar olmasada iyi yani.
Uyumluluk olayını bi uygulamayla çözüyosun şahsrn . Hiç sorun yaşamadım

G29 la ets yi bayağı oynadım. Evet aşırı zevkli. Ama gerçek sürüş pozisyonu vs olduğundan maks 3 saat sonra aşırı yoruyor istesenizde uzun oynayamıyosunuz ama zevki bi başka tabi.
6 ayı geçkin kullanmadığımı farkettim sattım. Çokta aramıyorum şahsen. Olsa iyi olur ama olmasada olur.
Dualsense var bende
Dün bi gireyim dedim yine eğlendim şahsen ilginç bi şekilfe direksiyon kadar olmasada iyi yani.
yok nk ben hastasıyım konforum bozulsa bile oynarım :D en basitinden beamng drive da 350 küsur saatim var fh4 ü falan sen düşün :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dualsense var bende
sırf klavye ile oynadığım için az oynamış halim bu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,173,202
Üyeler
186,302
Son üye
OlzerolO
Geri