XBOX LİVE OTURUM ACMAMA SORUNU

bugra34

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba ben Asus vivobook 16x k3605zc modelini kullanıyorum Microsoft storedan arkı indirdim arkı açmıyor Xbox LİVE oturum açıklamadı sorunu veriyor alttada dosya bulunamadı gibi bişey yazıyor
Microsot Store'dan farmin simulator 19 Minecraft duengons oynatıyor ama arkta oturumu acamiyor sebebi nedir?

uygulama ise sil ve tekrar yükle, site ise çerezleri tümüyle temizle, son çare oturumu kapat ve tekrar oturum aç

uygulama ise sil ve tekrar yükle, site ise çerezleri tümüyle temizle, son çare oturumu kapat ve tekrar oturum aç
Oturumu kapadım ve geri açtım ama gene aynı sorunu veriyor ayarlardan onardım ama oda olmadı diğer oyunlari oynatsada arkı oynatmıyor oturum için gerekli dosyalar bulunamadı diye

Oturumu kapadım ve geri açtım ama gene aynı sorunu veriyor ayarlardan onardım ama oda olmadı diğer oyunlari oynatsada arkı oynatmıyor oturum için gerekli dosyalar bulunamadı diye
Windows arama yerine "program ekle/kaldır" yaz xbox'ı sil, "everything" programını indir kur aç ve xbox araması yap çıkan herşeyi sil ama dikkat et xboxtan indirdiğin oyunların varsa ve içlerinde xbox isimli dosyalar varsa oyunları bozabilirsin xbox kullanmadığım için hakim değilim bunu senin kontrol etmen lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,750
Üyeler
183,462
Son üye
ismailglsn
Geri