Yardım xbox mı apu sistem mi?

Konsollar ve sistemler çok farklıdır komsoların optimizasyon aşırı iyi o yüzden net bir şey soyleyemem mesela series s GTA6 çıkıcak ama yakın olduğu ekran kartı gtx 1660 super veya rx 5500 XT sistem açamayabilir erken konuşmamak lazım o bütçede series s den başka bir alternatif yok
bu xbox olayı pc kasa gibi ama daha avantajlı mı mesela 5600g açamadıgını xbox açar gibi mi sadece gamepas para veriyoruz

bu xbox olayı pc kasa gibi ama daha avantajlı mı mesela 5600g açamadıgını xbox açar gibi mi sadece gamepas para veriyoruz
Xbox gamepass te gördüğün her oyunu oynayabilirsin elindeki makine ile Xbox series s hepsini destekliyor diye biliyorum ama evde bilgisayarın yoksa bence bilgisayar al sonuçta daha işe yarar bir makine bilgisayar ama konsol ise tamamen zevk işi

Aynen öyle gamepass çok daha iyi rahatsın ve Microsoft edge diye tarayıcı var ordan bu forumda gezinebillirsin pc gibi kullanabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Xbox gamepass te gördüğün her oyunu oynayabilirsin elindeki makine ile Xbox series s hepsini destekliyor diye biliyorum ama evde bilgisayarın yoksa bence bilgisayar al sonuçta daha işe yarar bir makine bilgisayar ama konsol ise tamamen zevk işi
Arkadaşın bütçesi yetse pc daha iyi olurdu tabi ama bu bütçede anca apu sistem alınabiliyor onunla da adam akılı oyun oynayamazsın sonradan ekran kartı takabilir ama ne zamana kadar onu bilemem tercih onun

Aynen öyle gamepass çok daha iyi rahatsın ve Microsoft edge diye tarayıcı var ordan bu forumda gezinebillirsin pc gibi kullanabilirsin

Arkadaşın bütçesi yetse pc daha iyi olurdu tabi ama bu bütçede anca apu sistem alınabiliyor onunla da adam akılı oyun oynayamazsın sonradan ekran kartı takabilir ama ne zamana kadar onu bilemem tercih onun
Ne oynayacağını göre değişir ama evde de bir PC olması şart yani

merhaba xbox mu yoksa r5 5600g sistem almak mı mantıklı bu xbox hiç oyun oynamadım avantajı var mı her oyunu oynayabilir miyim ? ikinci sorum yayın olur mu bunla dowload 75 uploud 15
Tabii ki xbox series s. Apu sistemlerin oynatamadigi oyunlari oynatiyor.

ozaman daha mantıklı değil mi bu ekran kartı almaktansa

pc deki oyunların hepsi var mı
Benim bildigim konsol 2060 gucunde. Ama microsoft bunu optimize ettigi icin 2060 tan biraz daha guclu oluyor ama bu ekran karti almayin demek degil. Online oyunlar yok ama onlari da internet kafeye gidip oynarsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,642
Üyeler
184,193
Son üye
Elflyy
Geri