Ucu micro usb olacak. Eski android girişleri micro usbdir. Micro usb olan bütün kablolar iş görür.Beyler pc de blutut yok ara kablosu ile kullanmayı düşünüyorum klasik a101 de bimde satılan bir ucu usb diğer ucu samsung şarj aleti olan kablo iş görür mü?
a101 den alsam olur muUcu micro usb olacak. Eski android girişleri micro usbdir. Micro usb olan bütün kablolar iş görür.
İstediğin yerden alabilirsin. Hatta evde boşta varsa onu da kullanabilirsin.a101 den alsam olur muyan uç dediğimiz uçlu dimi
Hocam sahibinden param güvende sistemi ile ilgili bilgin var mı?İstediğin yerden alabilirsin. Hatta evde boşta varsa onu da kullanabilirsin.
micro usb;
Alıntıyı görüntüle
Beyler pc de blutut yok ara kablosu ile kullanmayı düşünüyorum klasik a101 de bimde satılan bir ucu usb diğer ucu samsung şarj aleti olan kablo iş görür mü?
Yok maalesefHocam sahibinden param güvende sistemi ile ilgili bilgin var mı?