One x bile 60 oynatırken one s'in 120 oynattıgını söylüyorsun kanıt atGece gece aç bak oyun ayrıntılarını gor bana inanmadigin bariz
One x bile 60 oynatırken one s'in 120 oynattıgını söylüyorsun kanıt atGece gece aç bak oyun ayrıntılarını gor bana inanmadigin bariz
60 FPS oynatiyormus siz 30 da takılı kaldınız amaOne x bile 60 oynatırken one s'in 120 oynattıgını söylüyorsun kanıt at
70-80 dedi 120 demedi. Buyur bu da kanıtıOne x bile 60 oynatırken one s'in 120 oynattıgını söylüyorsun kanıt at
Forzaya 30 dedim ben kasmıyor dedin ya60 FPS oynatiyormus siz 30 da takılı kaldınız ama
50-60 ?70-80 dedi 120 demedi. Buyur bu da kanıtı
Ya hocam FORZA yı unut o nereden çıktı hala anlamiyorimForzaya 30 dedim ben kasmıyor dedin ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
50-60 ?
Kasmiyor zaten FORZA ne kasmasi ne alaka?Forzaya 30 dedim ben kasmıyor dedin ya
Mesaj otomatik birleştirildi:
50-60 ?
üste bak forzayi rahat oynadim dediniz bende 30 mu alıyorsunuz diye sordum neyse gereksiz uzatmayalım konuyuYa hocam FORZA yı unut o nereden çıktı hala anlamiyorim
Son bir şey ekleyeyim, PC deki 30-60 FPS ile Xbox taki 30-60 FPS aynı değildir. Aralarında dağlar kadar fark var.üste bak forzayi rahat oynadim dediniz bende 30 mu alıyorsunuz diye sordum neyse gereksiz uzatmayalım konuyu
Fps kavramı her yerde aynıdır lütfen yanlış bilgi vermeyelim şöyle diyebilirdiniz konsoldaki 30-60 fps pc ye göre daha stabilSon bir şey ekleyeyim, PC deki 30-60 FPS ile Xbox taki 30-60 FPS aynı değildir. Aralarında dağlar kadar fark var.