Neler Yeni

Xbox one s forza horizon 3 drop giriyor

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Videoda göktüğü gibi 1080p deyken bazı yerlerde drop giriyor, haritayı turlayınca 2 3 kez oldu. 720p ye çektim çözünürlüğü ardından yine haritayı gezdim 1 kez oldu. Sizce bakım mı yapmak gerekir yoksa içimdeki 500gb sshd den mi kaynaklı? Normalde pek takmam böyle şeyler ama konsollar 5 yıldan sonra sorun çıkarmaya başlayabilir diye biliyorum ben alalı 3 yıl 10 ay oldu yani. Biraz endişelendim, ekstra olarak biraz fazla ısınmaya başladı gibi.

Mamyy

80+ Silver
Videoda göktüğü gibi 1080p deyken bazı yerlerde drop giriyor, haritayı turlayınca 2 3 kez oldu. 720p ye çektim çözünürlüğü ardından yine haritayı gezdim 1 kez oldu. Sizce bakım mı yapmak gerekir yoksa içimdeki 500gb sshd den mi kaynaklı? Normalde pek takmam böyle şeyler ama konsollar 5 yıldan sonra sorun çıkarmaya başlayabilir diye biliyorum ben alalı 3 yıl 10 ay oldu yani. Biraz endişelendim, ekstra olarak biraz fazla ısınmaya başladı gibi.

Isınmadan olabilir belki.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7

İsiniyor hocam belliki temizle imkanınız varmı?

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Hocam temizleyebilirim ama bir bilirkişi yanında yapmam lazım. Buda zaman alır, hiçbir tecrübem yok. Sadece ram değiştim bu güne kadar. Onu bile yapmamıştım.
Ooo içini hayal ediyorum . D bilen birileri var ise destek almanızı öneriyorum

Top Bottom