Monitörde ses çıkış portu yok mu ona bağlasan yeter.merhaba hdmi monitörde Xbox kullanıyorum ses çıkışı olmadığı içinde ses alamıyorum hapörlör alacağım hangisini almalıyım oyun kumandasındaki 3.5m çıkışa bağlayabilirmiyim bilgilendirirseniz sevinirim
bilmiyorumki hangisi benq GW2270 modeliMonitörde ses çıkış portu yok mu ona bağlasan yeter.
3.5mm giriş olması lazım monitörde, koldaki girişin aynısından yani. Ona bağla HDMI dan gelen ses hoparlöre gider.bilmiyorumki hangisi benq GW2270 modeli
onu taktım diyelim hapörlörün diğer USB kablosunu nereye takmam lazım3.5mm giriş olması lazım monitörde, koldaki girişin aynısından yani. Ona bağla HDMI dan gelen ses hoparlöre gider.
Güç veren herhangi bir USB portuna. Hoparlör güç alsın diye var o port. Konsola falan takabilirsin.onu taktım diyelim hapörlörün diğer USB kablosunu nereye takmam lazım
Güç veren herhangi bir USB portuna. Hoparlör güç alsın diye var o port. Konsola falan takabilirsin.
Olur öyle yapabilirsin. Ben de öyle kullanıyorum. Bu arada ben PS4 kullandığım için fark etmedim ama sanırım sende konsolda da 3.5mm çıkış da var ikisini de konsola taksan öyle de olur sanırım.
hocam arkadaşda bundan var alcam 3.5m olanı monitöre USB yide konsola takarım o zaman
anladım hocam sağolun konsolda yok kumandada var 3.5mmOlur öyle yapabilirsin. Ben de öyle kullanıyorum. Bu arada ben PS4 kullandığım için fark etmedim ama sanırım sende konsolda da 3.5mm çıkış da var ikisini de konsola taksan öyle de olur sanırım.