Neler Yeni

Xbox One S mi? Playstation 4mü?

Hangi Konsol?

• Xbox One S

Oylar: 10 34.5%
  • Playstation 4

Oylar: 19 65.5%

• Oy kullanan toplam üye
    29

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
Arkadaşlar bu iki konsol arasında kaldım hangisi daha iyidir hangisinden daha performans alırım?

Techno08

80+ Gold
Ps özel oyunlarını seviyorsan eğer uncharted vb. O zaman ps4 daha iyi olacaktır.

Rich Kedy

80+ Bronze
Bence Playstation 4 ama bu saatten sonra alınmaz, minimum Xbox Series S almanı öneririm.

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
Xbox alırsan Gamepass ile oyunlar daha ucuza gelebilir, ama işin şöyle bir tarafı da var Xbox oyunlarını PC üzerinden de oynayabiliyorsun Gamepass sayesinde. Playstation oyunlarını ise oynayamıyorsun. Playstation bir bakıma daha mantıklı oluyor bu yüzden (bence).

Furyy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
440
İsim
Taha Tuğrul Tuncel
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xbox alırsan Gamepass ile oyunlar daha ucuza gelebilir, ama işin şöyle bir tarafı da var Xbox oyunlarını PC üzerinden de oynayabiliyorsun Gamepass sayesinde. Playstation oyunlarını ise oynayamıyorsun. Playstation bir bakıma daha mantıklı oluyor bu yüzden (bence).
hangisi daha performans verir kasmadan donmadan o önemli

Tryian

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
Mustafa Çalışkan
İkisi de az çok aynı performansı veriyor ikisini birbirinden ayıran en önemli kısım sunduğu oyunlar zaten.

ygtcntpl

80+ Bronze
Bence series s almalısın

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Bilgisayarın yoksa ve oyunlara 300 400 lira vermeyeceksen Series S veya Series X alabilirsin.

Techno08

80+ Gold

gpu olarak ps4 biraz daha önde ama bazı oyunlarda kastığını kullanıcılar söylüyor. Mesela gta 5 Online.

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Burak Taha Koca
Açikcası oynadığın oyunlara göre değişr,God Of War gibi ps4 özel oyunlarını seviyorsan ve bir oyuna 100 200 tl bayılmak senin için sorun değilse hiç düşünmeden ps4 al derim,ancak benim halihazırda bi pcm var ama oyun oynatmıyor diyorsan yada ben 1 oyuna okadar veremem diyorsan xbox+Game pass almanı ve oyunlarda akmanı tavsiye ederim bu geforge now fiyat rezilliğinden sonra elimizde kalan en iyi şey gamepass,one s ise günümüzdeki oyunları 1 2 sene oynatır sonra tıkanabilir ps4 şuanda bile taş çıkarıyor ve güncel oyunları oynatıyor one s yerine one x yada series s almanı isterim performans yüzünden,ps4 ile xbox one s ile dağlar kadar bir fark yok hemen hemen aynı ps4 bir tık daha iyi (Fat kasadan bahsediyorum pro değil) benim bütçem yok ancak one s yada ps4 alabilirim diyorsan oyun pahalılığı (ps deki indirimlere rağmen) ve gamepass gibi bir nimet sayesinde one s alıp gamepass de alıp akmanı ister ve yeni konsol için h.o demek istiyorum,şayet bende yakında xbox one s ve xbox gamepass kombinini kullanacağım yardımcı olduysam yorumu beğenirsen sevinirim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,042,040
Üyeler
165,270
Son üye
Zekaseviyemeulaşamazsınız
Top Bottom