Açikcası oynadığın oyunlara göre değişr,God Of War gibi ps4 özel oyunlarını seviyorsan ve bir oyuna 100 200 tl bayılmak senin için sorun değilse hiç düşünmeden ps4 al derim,ancak benim halihazırda bi pcm var ama oyun oynatmıyor diyorsan yada ben 1 oyuna okadar veremem diyorsan xbox+Game pass almanı ve oyunlarda akmanı tavsiye ederim bu geforge now fiyat rezilliğinden sonra elimizde kalan en iyi şey gamepass,one s ise günümüzdeki oyunları 1 2 sene oynatır sonra tıkanabilir ps4 şuanda bile taş çıkarıyor ve güncel oyunları oynatıyor one s yerine one x yada series s almanı isterim performans yüzünden,ps4 ile xbox one s ile dağlar kadar bir fark yok hemen hemen aynı ps4 bir tık daha iyi (Fat kasadan bahsediyorum pro değil) benim bütçem yok ancak one s yada ps4 alabilirim diyorsan oyun pahalılığı (ps deki indirimlere rağmen) ve gamepass gibi bir nimet sayesinde one s alıp gamepass de alıp akmanı ister ve yeni konsol için h.o demek istiyorum,şayet bende yakında xbox one s ve xbox gamepass kombinini kullanacağım yardımcı olduysam yorumu beğenirsen sevinirim