Aliyahyasay
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Ali yahya say
BİLGİLENDİRME: SORUMLULUK BANA AİT DEĞİLDİR BU TARZ İŞLERDEN ANLAMAYAN ARKADAŞLARIN YAPMASINI TAVSİYE ETMİYORUM! Arkadaşlar hepinize selamlar, bugün sizlere çok büyük bir sorunu çok küçük bir maliyet ile nasıl düzletebileceğinizi anlatacağım.
Öncelikle cihaza vereceğiniz hasardan ben sorumlu değilim bilgisi olmayan arkadaşların yapmasını tavsiye etmem!
Öncelikle biraz sorunumuzdan bahsedeyim, arkadaşlar ben xbox one s in hem içini temizlemek hemde hdd sini çıkarıp yerine ssd takmak için söktüm ve cihazı birleştirdikten sonra farkettimki power tuşu ve kol bağlamak için kullanılan tuş çalışmıyor, söküp baktım ve kırıldığını gördüm
Güç tuşu bu şekilde kırılmıştı, fotoğrafta göründüğü gibi paramparça halde normalde 2. Fotoğraftaki gibi olması gerekiyor
neyse, gelelim çözüme, size gerekenler çift taraflı bant ve aluminyum folyo, açma kapama tuşunun denk geldiği yeri ben hesapladım siz benim yapıştırdığım yere yapıştırın, ve aluminyum folyoyu kalın şekilde sakın koymayın çünkü sürekli temas edip kendi kendine açılıp kapanmasına neden olur,
bu şekilde çift taraflı bantın üzerine ince katman folyo kullanırsanız sorununuz hallolacaktır, ama ne kadar sağlıklı olur orası ayrı tabii.
Öncelikle cihaza vereceğiniz hasardan ben sorumlu değilim bilgisi olmayan arkadaşların yapmasını tavsiye etmem!
Öncelikle biraz sorunumuzdan bahsedeyim, arkadaşlar ben xbox one s in hem içini temizlemek hemde hdd sini çıkarıp yerine ssd takmak için söktüm ve cihazı birleştirdikten sonra farkettimki power tuşu ve kol bağlamak için kullanılan tuş çalışmıyor, söküp baktım ve kırıldığını gördüm