Herkese hayırlı olsun
çok iyi telefonda da güzel oyunlar oynarımHerkese hayırlı olsun
Biliyorum ama hiç gereği yok. Game pass oyunlarının çoğu GFN'de yok. Burada mantıklı olan game pass ultimate alıp xcloud kullanmak. Şimdi de game pass oyunları daha çok gelecek diyorlar bi 5 ay daha bekletirler.
Belki seri bir şekilde eklenir.Biliyorum ama hiç gereği yok. Game pass oyunlarının çoğu GFN'de yok. Burada mantıklı olan game pass ultimate alıp xcloud kullanmak. Şimdi de game pass oyunları daha çok gelecek diyorlar bi 5 ay daha bekletirler.
Anlamadım şimdi nasıl oluyor geforcenow’dan gamepass oyunlarini mi oynayabilicezHerkese hayırlı olsun
EvetAnlamadım şimdi nasıl oluyor geforcenow’dan gamepass oyunlarini mi oynayabilicez
Hiç beklentim yok artık. Berbat bir firma. Keşke TR'de hiç Turkcell yapmasaydı.Belki seri bir şekilde eklenir.
Valla Türk firmalarında bir absürtlük var.Hiç beklentim yok artık. Berbat bir firma. Keşke TR'de hiç Turkcell yapmasaydı.
Tecrübe kokusu aldım.Valla Türk firmalarında bir absürtlük var.
Misal Kahve Dünyası nın kahveleri daha güzel. Ama Starbucks ın hizmeti daha iyi. Müşteri değil de sana misafir gibi davranıyorlar.
Çok pahalı dudak uçaklatır fiyatlara baktım 1 hafta uçukla can çekiştim...
Kesinlikle katılıyorumValla Türk firmalarında bir absürtlük var.
Misal Kahve Dünyası nın kahveleri daha güzel. Ama Starbucks ın hizmeti daha iyi. Müşteri değil de sana misafir gibi davranıyorlar.