Mete Yavuz
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 9
Akakçe'deki en ucuz fiyatı atmak indirim konusu açma hakkı vermemeli.Şuan 3800 al bakalım , alabiliyormusun ?
Akakçe'deki en ucuz fiyatı atmak indirim konusu açma hakkı vermemeli.Şuan 3800 al bakalım , alabiliyormusun ?
Akakçedeki en ucuz fiyati atmıyorum , geçen haftalarda min fiyatın 4300 e kadar gittiğini görmüştümAkakçe'deki en ucuz fiyatı atmak indirim konusu açma hakkı vermemeli.
1 ay içindeki en ucuz fiyatı o şuan cimriden baktım en ucuzu 4.1k3800 lira olan ürün 4000'e indirim. Bununla da hit, reaksiyon kasılıyor.
3800 tl'ye link at alayımAkakçe'deki en ucuz fiyatı atmak indirim konusu açma hakkı vermemeli.
Okumadan yorum yapıyorsun sanırım, ürün zaten normalde de düşüyor bu fiyatlara, hatta 3600 civarına düştüğü de var. @Banxtre'de almıştı, oda 3700 civarından almıştı, bu fiyat indirim değil.3800 TL'ye link at alayım
Amazon'da 3700'dü de beklememek için MediaMark Tr'den 4000TL'ye aldık.Okumadan yorum yapıyorsun sanırım, ürün zaten normalde de düşüyor bu fiyatlara, hatta 3600 civarına düştüğü de var. @Banxtre'de almıştı, oda 3700 civarından almıştı, bu fiyat indirim değil.
Aslında Amazon Prime ile ertesi gün teslim ediliyorduAmazon'da 3700'dü de beklememek için MediaMark Tr'den 4000TL'ye aldık.
Amazon De'den geliyordu 3700'e .Aslında Amazon Prime ile ertesi gün teslim ediliyordu
300 TL az para değil ama genede sizin bileceğiniz iş
Anladım iyi fiyata almışsınız , hayırlı olsunAmazon De'den geliyordu 3700'e .
Amazon TR'de pahalıydı.