blablameho
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
hiçbir yerde bu kontrolcüden bulamadım dongle ile birlikte ve dikkat ederseniz xbox kutusu da mavi9. Nesil kontrolcü işte. Adını Google'ye yazsan karşına çıkacak ilk şey.
Sitesinde hangi satıcı da var diye gösteriyordu bir ara bende bakmıştım YT üründü satılanlar zaten ithalatçı garantilihiçbir yerde bu kontrolcüden bulamadım dongle ile birlikte ve dikkat ederseniz xbox kutusu da mavi
Alıntıyı görüntüle piyasada buna benzer bir kutu ve kol görmedim acaba orjinalmi ?
Orijinal hocam mükemmel bir şey.Dongle çıkıyor içinden ve kulaklık bağlayınca pc görüyor.Normalde bt ile kolu bağlayıp kulaklık takınca pc görmez.Alıntıyı görüntüle piyasada buna benzer bir kutu ve kol görmedim acaba orjinalmi ?
cvb için tşk ederim. 10500 tl ye aldım sizce pahalıyamı aldım ? 2.kontrolcu de varOrijinal hocam mükemmel bir şey.Dongle çıkıyor içinden ve kulaklık bağlayınca pc görüyor.Normalde bt ile kolu bağlayıp kulaklık takınca pc görmez.
pilliKol pilli mi şarjlı mı o versiyonu?
Cihaz temizse gayet iyi.Ben 1kol ile 11.5 a satıyorum.cvb için tşk ederim. 10500 tl ye aldım sizce pahalıyamı aldım ? 2.kontrolcu de var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
pilli
Bu konsol yeni nesil oyunları destekliyormu?Cihaz temizse gayet iyi.Ben 1kol ile 11.5 a satıyorum.