Xbox series s alınır mı

Kadir güzelkan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
556
Xbos series s almak istiyorum ortalama 9 10k arası evde PC var ama pek kullanmıyorum iPad e bağlayıp oynamayı düşünüyorum alırken nelere dikkat etmeliyim

Xbos series s almak istiyorum ortalama 9 10k arası evde PC var ama pek kullanmıyorum iPad e bağlayıp oynamayı düşünüyorum alırken nelere dikkat etmeliyim
benimde var aynı şekilde xbox series s ve pc. ipade bağlayıp oynamayı düşünüyorsan hiç boşa alma benimki yaklaşık 1 senede 100 saat çalışmamıştır bile ipade xbox bağlayıp xbox cloud üzerinden oynuyorum çoğu oyunu ama bakalım yıl başından sonra xbox game pass 900tl oluyormuş artık devam etmem muhtemelen

benimde var aynı şekilde xbox series s ve pc. ipade bağlayıp oynamayı düşünüyorsan hiç boşa alma benimki yaklaşık 1 senede 100 saat çalışmamıştır bile ipade xbox bağlayıp xbox cloud üzerinden oynuyorum çoğu oyunu ama bakalım yıl başından sonra xbox game pass 900tl oluyormuş artık devam etmem muhtemelen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Burda gerek yok diyor ama bilmiyorum

FIFA için Xbox Series S alınır başka türlü alınmaz.
Çok fazla oynamam

Sadece apex falan2.elde o fiyata akıcı cihaz bulmak zor.

Zaten sadece xbox kullanacaksın herhalde. 410tl aylık

Ultimate paket 900

Akıcılık ne alaka dostum? Tamamen cihaza bağlı.

Eğer bulut oynayacaksan ultimate ve hızlı int lazım
Akıcı cihaz bulmak zor dediğiniz için yazdım

Bulut değil araştırdığım kadarıyla bir kaç uygulama ve HDMI otg ile kablolu kullanıcam

Akıcı cihaz bulmak zor dediğiniz için yazdım

Bulut değil araştırdığım kadarıyla bir kaç uygulama ve HDMI otg ile kablolu kullanıcam
bunun için kaliteli capture card alman lazım yani en azından 1080p 60fps ucuz 400-500tlye olanlar 1080p 30fps

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,070
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri