Neler Yeni

Xbox Series S Alınır mı?

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar, Overclock, Oyun
Instagram
@cicekselcukk
Beyler merhaba, her gün saat 9-6 arası çalışıyorum, önceden çok oyun oynardım gaming PC’m vardı fakat işim gereği M1 Mac’e geçtim.

Ama oyunlarla aramı bağımı da kopartmak istemiyorum, öyle izinli günlerde hafta sonu ya da iş çıkışı eve gelip ara sıra kafa dağıtmak istiyorum.

Fiyatının uygun olmasından ötürü Xbox Series S kafama çok yattı sizce alınır mı? Oyun fiyatları da daha uygun gibi.

3.800₺’ye şu anda sıfır bulabiliyorsun, PlayStation 5 desen dünya para, her oyunu açacak gaming PC desen 10.000₺ üstünden başlıyor, sizce mantıklı mı, işimi görür mü series s?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Series s tabii ki iş görür alınabilir

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ak'f

80+ Bronze
Alınır ama Series X alman imkansız değilse X al S alma.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: -pSx

-pSx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
424
İsim
Selçuk Çiçek
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
@cicekselcukk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Series s tabii ki iş görür alınabilir
Güncellik bakımından kaç sene boyunca rahat rahat güncel oyunları oynayabilirim sizce? Konsol güçlü mü?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Alınır ama Series X alman imkansız değilse X al S alma.
8.000₺ gibi rakamlara çıkacak olsam PlayStation ya da direk Gaming bir PC tercih ederim, Series S’i tercih etme sebebim tamamen fiyatı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Güncellik bakımından kaç sene boyunca rahat rahat güncel oyunları oynayabilirim sizce? Konsol güçlü mü?

8.000₺ gibi rakamlara çıkacak olsam PlayStation ya da direk Gaming bir PC tercih ederim, Series S’i tercih etme sebebim tamamen fiyatı
Konsol güçlü mü bir yere kadar tabii ki güçlü şuan bir çok oyunu 2k'da oynatıyor ama ilerleyen zamanlarda bunun 1080p'ye düşeceğini düşünüyorum

Ak'f

80+ Bronze
7200 civarı oluyordu. Bi' de TR'de yaşıyorsun PS5 nasıl alacaksın :d

Konsol güçlü mü bir yere kadar tabii ki güçlü şuan bir çok oyunu 2k'da oynatıyor ama ilerleyen zamanlarda bunun 1080p'ye düşeceğini düşünüyorum
neredeyse hep 30 fps veriyor güç bakımından çok yetersiz ama fiyatına göre TR'de rakibi yok

BIGGZ

80+ Bronze
Konsollar genel olarak hep 30 fps verir zaten

Pc de 60 fps = Konsolda 30 fps

Konsollar fazla güçlü olmamalarına rağmen aşırı fahiş fiyatlara satılıyorlar

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,449
İsim
Emir Bayram
Beyler merhaba, her gün saat 9-6 arası çalışıyorum, önceden çok oyun oynardım gaming PC’m vardı fakat işim gereği M1 Mac’e geçtim.

Ama oyunlarla aramı bağımı da kopartmak istemiyorum, öyle izinli günlerde hafta sonu ya da iş çıkışı eve gelip ara sıra kafa dağıtmak istiyorum.

Fiyatının uygun olmasından ötürü Xbox Series S kafama çok yattı sizce alınır mı? Oyun fiyatları da daha uygun gibi.

3.800₺’ye şu anda sıfır bulabiliyorsun, PlayStation 5 desen dünya para, her oyunu açacak gaming PC desen 10.000₺ üstünden başlıyor, sizce mantıklı mı, işimi görür mü series s?
Amazonda 3400tl di en son.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,854
İsim
Mert Can Ergün
30 fps veren diyenler eski cihazları yeni cihazlarla karıştırıyor galiba yeni nesil cihazlar 30 değil 60 fps veriyor 120 hz desteği var xbox sries x ps5 4k 60 fps veriyor xbox sries s de 2k 1080p de 60 fps veriyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,034,634
Üyeler
164,032
Son üye
Samet-24
Top Bottom