Neler Yeni

Xbox series s almak mantıklımı

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Hocam bende biliyorum ps5 ve xsx in iyi olduğu 2060 ve xss arasındaki cevabı verebilirmisiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:

5 bin TL gibi bir şey oluyor birde istemiyorum sonuçta 1080p için xsx gereksiz duruyor
xsx>2060>xss ayrıca xsx 1080pde gereksiz değil. daha yüksek hzde oynarsın bütün oyunları.

• Beğen
Reaksiyonlar: omr2

omr2

80+
xsx>2060>xss ayrıca xsx 1080pde gereksiz değil. daha yüksek hzde oynarsın bütün oyunları.
Anladım peki arada ne kadar fark olru ve sizce 1-2 aya 2060 3-4k olurmu?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ve şimdi kontrol ettim 5bin tl xsx dediğim yerin stoğu yokmuş minimum 6700tl oda bütçemi aşıyor

Son düzenleme:

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,090
İsim
Lydranx
Yaklaşık 1 ay önce rtx 2070 imi 6.8k ya sattım
O zamanlar fiyatlar düşünce 3060ti almak vardı aklımda geçici kart olarak 800tl ye rx 560 aldım şuan tüm paramı ekran kartına yatırmaktan vazgeçtim 2 seçenek arasında gidip geliyorum
1)Xbox series s
Yurt dışından tanıdığa 3 bin TL ye Xbox series s aldırabiliyorum
ve sistemimi(r7 3700x+x570...) geçici diye aldığım ekran kartıyla kullanmak toplamda 3.8k tutuyor rx560 + xss
Xbox hakkında sorularım:
Hangi ekran kartına denk saf güç ve optimizasyonlu hali ayrı olarak
Bildiğim kadarıyla her Xbox'ın global garantisi var bu konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi
Yanında getirirse vergi alınmıyormuş farklı bilen yazabilir mi
2)Ekran kartı fiyatlarının düşmesini beklemek
Fiyatların düşmesini bekleyip adlığım kartı satıp 3-4k ya bulabilirsem rtx 2060 almak

Rekabetçi oyunlar oynamıyorum AAA oyunları oynuyorum benim için önemli olan grafiklerinin güzel olması öneriniz nedir ve sorularımı cevaplayabilirseniz sevinirim.
Monitörüm 1080p
Hocam Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum

Öncelikle Series S'in gücü Yaklaşık 1650s'e eşit
X'i bilmiyorum

Xbox'u olan bir arkadaşım global garanti var demişti

Ekran Kartı Piyasasının Kısa Vadede Düşeceğini Düşünmüyorum
Ama 2060 4300e bulunabiliyordu geçen ay

• Beğen

omr2

80+
Hocam Kusura bakmayın yazmayı unutmuşum

Öncelikle Series S'in gücü Yaklaşık 1650s'e eşit
X'i bilmiyorum

Xbox'u olan bir arkadaşım global garanti var demişti

Ekran Kartı Piyasasının Kısa Vadede Düşeceğini Düşünmüyorum
Ama 2060 4300e bulunabiliyordu geçen ay
Sağolun hocam xss almaya karar verdim

Kartal34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,634
İsim
Yok
Yaklaşık 1 ay önce rtx 2070 imi 6.8k ya sattım
O zamanlar fiyatlar düşünce 3060ti almak vardı aklımda geçici kart olarak 800tl ye rx 560 aldım şuan tüm paramı ekran kartına yatırmaktan vazgeçtim 2 seçenek arasında gidip geliyorum
1)Xbox series s
Yurt dışından tanıdığa 3 bin TL ye Xbox series s aldırabiliyorum
ve sistemimi(r7 3700x+x570...) geçici diye aldığım ekran kartıyla kullanmak toplamda 3.8k tutuyor rx560 + xss
Xbox hakkında sorularım:
Hangi ekran kartına denk saf güç ve optimizasyonlu hali ayrı olarak
Bildiğim kadarıyla her Xbox'ın global garantisi var bu konu hakkında bilgisi olan yazabilir mi
Yanında getirirse vergi alınmıyormuş farklı bilen yazabilir mi
2)Ekran kartı fiyatlarının düşmesini beklemek
Fiyatların düşmesini bekleyip adlığım kartı satıp 3-4k ya bulabilirsem rtx 2060 almak

Rekabetçi oyunlar oynamıyorum AAA oyunları oynuyorum benim için önemli olan grafiklerinin güzel olması öneriniz nedir ve sorularımı cevaplayabilirseniz sevinirim.
Monitörüm 1080p
Saf güç olarak yaklaşık GTX 1060 gücünde Series S grafik birimi. Optimizasyonu hesaba katarsak da GTX 1660 ayarında bir performans alırsınız diye düşünüyorum.

Series X de yaklaşık olarak RTX 3060 gücünde grafik birimi olarak, o da optimizasyon ile 3060Ti civarı bir performans verir herhalde.

• Beğen
Top Bottom