Xbox Series s almak ve öneri

Aynı şekilde gamepass hesapları da bu şekilde satılıyor 300 liralık tek ödeme yaptım paylaşımlı hesaba devamlı gamepass alınıyor ve herkes faydalanabiliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oluyor oluyor tam onu yazmıştım bende :D

PC'ye valla 3-4 yıl önce aldım bende 50 tl'ye satıcı sağlam çıktı hala kullanıyorum :D
Hala bitmedimi game pass maşallahh

Özelden yazarsan yardımcı olurum hocam.
Allah razı olsun hocam kral adamsın

Series s almayı planlıyorum 10 güne inşallah alacağım elimde iyi bir pc var ve hiç konsol kullanmadım hem gta 6 için hemde uzanarak oyun oynamak ve taşınabilirliği yüksek olduğundan almak istiyorum sizce değer mi

İkinci elde 10k civarında var alırken nelere dikkat etmem gerek ve

Deneyimleriniz veya kullanan varsa fan sesi bu sıcaklarda nasıl ve memnunmusunuz
15 yıl ve üzeri xbox kullanıyorum türkiye için nimet oldugunu kabul etmiyorlar sonyboylar gidiyorsun güzel kardeşim hesap mesap anlamam benim hesabımda 50k bin tl lik oyun oldugu için hesap vs almıyorum kendim resmi fiyattan alıyorum series s deki en büyük sıkıntı depolama yetersiz series s alacaksanız kesinlikle 1 tb modelini alın yada series x alın çünkü oyun boyutları çok yüksek

2 yıldır kullanıyorum.
Cihaz ısınmıyor max 50 derece gördü
Fan sesi duyulmuyor ps5 slimden daha sessiz
Güç tüketimi cok az
Gamepass 310 tl hem pc hem xbox sadece xbox 250 küsür
Hiç donma yapmadı
- yanları
512 gb olması internetin yavaşşa dert büyük
Gamepadlerde yapışkanlık sorunu oluyor belli süre boyu kullanınca cihazı açıp temizlemek gerekiyor (basit bir işlem)

15 yıl ve üzeri xbox kullanıyorum türkiye için nimet oldugunu kabul etmiyorlar sonyboylar gidiyorsun güzel kardeşim hesap mesap anlamam benim hesabımda 50k bin tl lik oyun oldugu için hesap vs almıyorum kendim resmi fiyattan alıyorum series s deki en büyük sıkıntı depolama yetersiz series s alacaksanız kesinlikle 1 tb modelini alın yada series x alın çünkü oyun boyutları çok yüksek
Teşekkür ederim hocam hsdd alırım en kötü
2 yıldır kullanıyorum.
Cihaz ısınmıyor max 50 derece gördü
Fan sesi duyulmuyor ps5 slimden daha sessiz
Güç tüketimi cok az
Gamepass 310 tl hem pc hem xbox sadece xbox 250 küsür
Hiç donma yapmadı
- yanları
512 gb olması internetin yavaşşa dert büyük
Gamepadlerde yapışkanlık sorunu oluyor belli süre boyu kullanınca cihazı açıp temizlemek gerekiyor (basit bir işlem)
Sagolun hocam valla heves ettim ya ps4 alcaktım oyunlarda pahalı dedim grek yok

Teşekkür ederim hocam hsdd alırım en kötü

Sagolun hocam valla heves ettim ya ps4 alcaktım oyunlarda pahalı dedim grek yok
onu alsanız bile series x/s uymlu oyunları açamıyorsunuz sadece depolama xbox one ve xbox 360 oyunlarını oynayabiliyorsunuz

onu alsanız bile series x/s uymlu oyunları açamıyorsunuz sadece depolama xbox one ve xbox 360 oyunlarını oynayabiliyorsunuz
Biliyorum hocam bende zaten oraya depolar ssd aktarırım ki 1 yada 2 hikayeli oyun yüklü olacak sorun olmaz gibi

Geri