Neler Yeni

Xbox series s amazondan almalı mıyım?

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Arkadaşlar amazon da konsol 3600tl ye şimdi vatana ve başka sitelere baktım bu kadar ucuz yok 4000 ve 4500 arası var sizce amazona güvenmelimiyim alan kişiler var ve memnunlar. Buda link https://www.amazon.com.tr/Xbox-Series-S-Console-512GB/dp/B087VM5XC6/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&qid=1625471590&refinements=p_4:Microsoft&s=videogames&sr=1-1
amazon dünyanın en güvenli online alışveriş sitelerinden biridir. kesinlikle güvenebilirsin. şimdiden hayırlı olsun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Yiğit
İlgilendiği Kategoriler
Oyun

MustFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa İLHAN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
amazon dünyanın en güvenli online alışveriş sitelerinden biridir. kesinlikle güvenebilirsin. şimdiden hayırlı olsun.
Peki gümrükte takılma gibi bir durum olurmu veya vergi eklenip daha fazla para öder mıyım ilk defa alicam yurt dışından ve çok zor biriktirdim paramı. Sıkıntı olsun istemiyorum

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Peki gümrükte takılma gibi bir durum olurmu veya vergi eklenip daha fazla para öder mıyım ilk defa alicam yurt dışından ve çok zor biriktirdim paramı. Sıkıntı olsun istemiyorum
zaten o ödediğin para vergi dahil hali. normal fiyatı 2.548,91 TL

şu şekilde;

Ekran Alıntısı5.PNG

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,460
İsim
Emir Bayram
Gümrük ne alaka?

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Furkan Ceyhan
için rahat olsun hiç bir sorunla karşılaşmazsın Amazon en güvenilir sitelerden birisidir

Akiran

80+ Silver
Arkadaşlar amazon da konsol 3600tl ye şimdi vatana ve başka sitelere baktım bu kadar ucuz yok 4000 ve 4500 arası var sizce amazona güvenmelimiyim alan kişiler var ve memnunlar. Buda link https://www.amazon.com.tr/Xbox-Series-S-Console-512GB/dp/B087VM5XC6/ref=mp_s_a_1_1?dchild=1&qid=1625471590&refinements=p_4:Microsoft&s=videogames&sr=1-1
Amazon dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden birisidir. Xbox Series S'in her şey dahil bu fiyata geliyor olması çok iyi, şimdiden hayırlı olsun.

MustFA

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Mustafa İLHAN
Teşekkür ederim yardımcı olduğun icin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Amazon dünyanın en büyük e-ticaret sitelerinden birisidir. Xbox Series S'in her şey dahil bu fiyata geliyor olması çok iyi, şimdiden hayırlı olsun.
Yardımcı olduğun için teşekkür ederim.

için rahat olsun hiç bir sorunla karşılaşmazsın Amazon en güvenilir sitelerden birisidir
Tamamdır knk çok sağol.

Gönül rahatlığıyla alabilirsin.
Sagol knk adamsın.

Top Bottom