x al getir bence rahat rahat oynahaziranda avrupaya gidicem(italya,hollanda,ispanya) gelirken yanımda series s veya series x getirmeyi düşünüyorum series x hala alınabilir ama series s in hala gideri var mı
her bir yolcu için toplam gerçek kıymeti 430 Avro'yu geçmeyen eşya için uygulanır. yani series x getireceksen kutudan çıkarıp bu benim demen lazım ama series s kutulu da getirebilirsin benim arkadaş bana italyadan series s aldı kutulu açılmamış getirdi ben de 5 ocak günü açtım o andan beri series s kullanıyorum konsolun ömrüne gelecek olursak yurtdışına baz alırsak fiyatına göre verdiği özellikler ve gücü muazzam iyi, tabii ki tercih edebilirseniz series x sizi daha uzun ömür götürür ama ben series s in hemen söneceğini pek düşünmüyorumanladım hocam peki burdan 2.el almak mı yoksa yurtdışında konsol alıp gümrük vergisini ödemek mi
Kanka series x getirsem ne kadar vergi öderim bile bilgin var mıher bir yolcu için toplam gerçek kıymeti 430 Avro'yu geçmeyen eşya için uygulanır. yani series x getireceksen kutudan çıkarıp bu benim demen lazım ama series s kutulu da getirebilirsin benim arkadaş bana italyadan series s aldı kutulu açılmamış getirdi ben de 5 ocak günü açtım o andan beri series s kullanıyorum konsolun ömrüne gelecek olursak yurtdışına baz alırsak fiyatına göre verdiği özellikler ve gücü muazzam iyi, tabii ki tercih edebilirseniz series x sizi daha uzun ömür götürür ama ben series s in hemen söneceğini pek düşünmüyorum
kutusundan çıkarıp çantayı atıp benim dersen bir şey olmaz diye biliyorum ama kutu açmayıp gidersen problem yaratabilir diye biliyorum çünkü istenilen miktarı aşıyor series x içinKanka series x getirsem ne kadar vergi öderim bile bilgin var mı
https://vergihesaplayici.com/konsol-vergisi-hesaplayici/xbox-series-x/ güzel siteymiş az önce baktımKanka series x getirsem ne kadar vergi öderim bile bilgin var mı