Neler Yeni

xbox series s hala alınır mı?

eren361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren uğur
haziranda avrupaya gidicem(italya,hollanda,ispanya) gelirken yanımda series s veya series x getirmeyi düşünüyorum series x hala alınabilir ama series s in hala gideri var mı

EfoWars

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Süleyman Efe Erdoğmak
İlgilendiği Kategoriler
İç Donanımlar, Çevre Birimleri, Cep Telefonları, Konsollar, Ağ Sistemleri
amaca göre değişir. pc oyuncusuysanız alınır ama konsol oyuncusuysanız series x

eren361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
anladım hocam peki burdan 2.el almak mı yoksa yurtdışında konsol alıp gümrük vergisini ödemek mi

YasinAcarK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
371
İsim
Yasin Acar
haziranda avrupaya gidicem(italya,hollanda,ispanya) gelirken yanımda series s veya series x getirmeyi düşünüyorum series x hala alınabilir ama series s in hala gideri var mı
x al getir bence rahat rahat oyna

Felistigris

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
405
İsim
mahmut
bence gitmişken alabileceğinin en iyisini almaya çalış.
series s zaten pahalı değil 2.el de baya uyguna getirebilirsin.

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
737
İsim
Abdullah
Pc yerine oynarım falan diyorsan hiç alma yerini tutmuyor. Alacağın zaman iyisini al x olsun. Projeksiyona yansıtmadıktan sonra çok anlamıda yok bana göre. Xbox kolu alıp pc de fifa oynamak daha mantıklı.

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
anladım hocam peki burdan 2.el almak mı yoksa yurtdışında konsol alıp gümrük vergisini ödemek mi
her bir yolcu için toplam gerçek kıymeti 430 Avro'yu geçmeyen eşya için uygulanır. yani series x getireceksen kutudan çıkarıp bu benim demen lazım ama series s kutulu da getirebilirsin benim arkadaş bana italyadan series s aldı kutulu açılmamış getirdi ben de 5 ocak günü açtım o andan beri series s kullanıyorum konsolun ömrüne gelecek olursak yurtdışına baz alırsak fiyatına göre verdiği özellikler ve gücü muazzam iyi, tabii ki tercih edebilirseniz series x sizi daha uzun ömür götürür ama ben series s in hemen söneceğini pek düşünmüyorum

eren361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
eren uğur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
her bir yolcu için toplam gerçek kıymeti 430 Avro'yu geçmeyen eşya için uygulanır. yani series x getireceksen kutudan çıkarıp bu benim demen lazım ama series s kutulu da getirebilirsin benim arkadaş bana italyadan series s aldı kutulu açılmamış getirdi ben de 5 ocak günü açtım o andan beri series s kullanıyorum konsolun ömrüne gelecek olursak yurtdışına baz alırsak fiyatına göre verdiği özellikler ve gücü muazzam iyi, tabii ki tercih edebilirseniz series x sizi daha uzun ömür götürür ama ben series s in hemen söneceğini pek düşünmüyorum
Kanka series x getirsem ne kadar vergi öderim bile bilgin var mı

gallax420

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
420
İsim
Eray
kutusundan çıkarıp çantayı atıp benim dersen bir şey olmaz diye biliyorum ama kutu açmayıp gidersen problem yaratabilir diye biliyorum çünkü istenilen miktarı aşıyor series x için
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://vergihesaplayici.com/konsol-vergisi-hesaplayici/xbox-series-x/ güzel siteymiş az önce baktım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,041,059
Üyeler
165,110
Son üye
Uzun Vs hayri
Top Bottom