Bütçe nedir ?Dostlar Selam Xbox Series S için güzel bir TV önerir misiniz Fifa, Pes, Call Of Duty, Battlefield gibi oyunları oynamayı seviyorum güzel bir Televizyon önerirseniz sevinirim
5000 gibi bir bütçem var uyumlu bir monitör de olabilirBütçe nedir ?
olabilirDostum tabii televizyon almak istiyorsan al de televizyonların giriş gecikmesi genllikle yüksek olur, oyun içinse monitör istemez misin?
Ben olsam Tv alırdım çünkü Hem Normal Günlük içinde kullanabilirdim Fakat tabii ki Sadece Oyun İçin bir şey İstiyorsan O zaman Kesinlikle Bir Monitör Al derim.5000 gibi bir bütçem var uyumlu bir monitör de olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
olabilir
Peki böyle büyük monitörler düşünmek ister misin, monitörle tv arası bir deneyim olur?5000 gibi bir bütçem var uyumlu bir monitör de olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
olabilir
Evet 5k monitöre ayırmaktansa bütçenin bir kısmı konsola eklenerek series x düşünülebilir. Yine de kişisel bir seçim, series s benim için yeterince iyi de diyebilirsiniz; param cebimde kalsın da diyebilirsiniz...Monitör al bence ve xbox series s i aldın mı ? Eğer almadısan series x al ve 3000tl yede 2k 144hz monitör alınız hocam. Eğer series s i aldısanız iade edip x alın derim.
Series x ile series s arasında parasına kat ve kat değecek fark var ama hocam.Evet 5k monitöre ayırmaktansa bütçenin bir kısmı konsola eklenerek series x düşünülebilir. Yine de kişisel bir seçim, series s benim için yeterince iyi de diyebilirsiniz; param cebimde kalsın da diyebilirsiniz...
Tabii ben de bu fikirdeyim bütçe varsa series x taraftarıyım ama hocamız da konsola bu parayı vermek istemeyebilir, 4 teraflop işlem gücü bana yeter ben her şeyi max grafiklerde 120fps oynamasam da olur diyebilir...Series x ile series s arasında parasına kat ve kat değecek fark var ama hocam.
Kimse 5k ya sadece monitöre para vermek isteyipte konsola o parayı vermemezlik etmez ki.Tabii ben de bu fikirdeyim bütçe varsa series x taraftarıyım ama hocamız da konsola bu parayı vermek istemeyebilir, 4 teraflop işlem gücü bana yeter ben her şeyi max grafiklerde 120fps oynamasam da olur diyebilir...
Bende de değer ancak kimi dostlarımız o kadar güce gereksinim duymayabilir. Parası olan herkes en iyisini almak zorunda değil, saygılarla.