Neler Yeni

Xbox Series S İçin Televizyon Önerisi

bruhhsd

80+
Dostlar Selam Xbox Series S için güzel bir TV önerir misiniz Fifa, Pes, Call Of Duty, Battlefield gibi oyunları oynamayı seviyorum güzel bir Televizyon önerirseniz sevinirim

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Dostlar Selam Xbox Series S için güzel bir TV önerir misiniz Fifa, Pes, Call Of Duty, Battlefield gibi oyunları oynamayı seviyorum güzel bir Televizyon önerirseniz sevinirim
Bütçe nedir ?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Dostum tabii televizyon almak istiyorsan al de televizyonların giriş gecikmesi genllikle yüksek olur, oyun içinse monitör istemez misin?

Uchiha Madara

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
395
İsim
ABDULLAH
5000 gibi bir bütçem var uyumlu bir monitör de olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

olabilir
Ben olsam Tv alırdım çünkü Hem Normal Günlük içinde kullanabilirdim Fakat tabii ki Sadece Oyun İçin bir şey İstiyorsan O zaman Kesinlikle Bir Monitör Al derim.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
5000 gibi bir bütçem var uyumlu bir monitör de olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

olabilir
Peki böyle büyük monitörler düşünmek ister misin, monitörle tv arası bir deneyim olur?
Not:Modeli fikir sahibi olabilelim diye attım, iyi mi sorunlu mu vs bilmiyorum.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Monitör al bence ve xbox series s i aldın mı ? Eğer almadısan series x al ve 3000tl yede 2k 144hz monitör alınız hocam. Eğer series s i aldısanız iade edip x alın derim.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Monitör al bence ve xbox series s i aldın mı ? Eğer almadısan series x al ve 3000tl yede 2k 144hz monitör alınız hocam. Eğer series s i aldısanız iade edip x alın derim.
Evet 5k monitöre ayırmaktansa bütçenin bir kısmı konsola eklenerek series x düşünülebilir. Yine de kişisel bir seçim, series s benim için yeterince iyi de diyebilirsiniz; param cebimde kalsın da diyebilirsiniz...

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Evet 5k monitöre ayırmaktansa bütçenin bir kısmı konsola eklenerek series x düşünülebilir. Yine de kişisel bir seçim, series s benim için yeterince iyi de diyebilirsiniz; param cebimde kalsın da diyebilirsiniz...
Series x ile series s arasında parasına kat ve kat değecek fark var ama hocam.

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Series x ile series s arasında parasına kat ve kat değecek fark var ama hocam.
Tabii ben de bu fikirdeyim bütçe varsa series x taraftarıyım ama hocamız da konsola bu parayı vermek istemeyebilir, 4 teraflop işlem gücü bana yeter ben her şeyi max grafiklerde 120fps oynamasam da olur diyebilir...
Bende de değer ancak kimi dostlarımız o kadar güce gereksinim duymayabilir. Parası olan herkes en iyisini almak zorunda değil, saygılarla.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Tabii ben de bu fikirdeyim bütçe varsa series x taraftarıyım ama hocamız da konsola bu parayı vermek istemeyebilir, 4 teraflop işlem gücü bana yeter ben her şeyi max grafiklerde 120fps oynamasam da olur diyebilir...
Bende de değer ancak kimi dostlarımız o kadar güce gereksinim duymayabilir. Parası olan herkes en iyisini almak zorunda değil, saygılarla.
Kimse 5k ya sadece monitöre para vermek isteyipte konsola o parayı vermemezlik etmez ki.

En mantıklısı 2k 144hz monitör + series x 'tir.

Top Bottom