Neler Yeni

Xbox Series S İçin Televizyon Önerisi

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,911
İsim
Mehmet
Kimse 5k ya sadece monitöre para vermek isteyipte konsola o parayı vermemezlik etmez ki.

En mantıklısı 2k 144hz monitör + series x 'tir.
Orasını bilemem. Haklı da olabilirsin, ev için genel olarak tv alınması gerekiyor da olabilir, grafik vs ile ilgili pro bir iş sahibiyse bu bütçeyi ayırıp monitörü pc ile başka işlerde kullanacak da olabilir. Tabii bunlardan bahsedilmemiş, genel olarak durum dediğin gibi ben sadece herkes bunu tercih etmek istemeyebilir derim, yoksa çoğunluk senin dediğin gibi tercih eder. Herhalde ben de konsol alacak olsam o ikiliyi tercih ederdim. Gerçi ben ya 4k ya da 1080p monitör isterim ama o da benim ayrı meselem :D

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Orasını bilemem. Haklı da olabilirsin, ev için genel olarak tv alınması gerekiyor da olabilir, grafik vs ile ilgili pro bir iş sahibiyse bu bütçeyi ayırıp monitörü pc ile başka işlerde kullanacak da olabilir. Tabii bunlardan bahsedilmemiş, genel olarak durum dediğin gibi ben sadece herkes bunu tercih etmek istemeyebilir derim, yoksa çoğunluk senin dediğin gibi tercih eder. Herhalde ben de konsol alscak olsam o ikiliyi tercih ederdim. Gerçi ben ya 4k ya da 1080p monitör isterim ama o da benim ayrı meselem :D
60hz 4k oynayacaksa orası ayrı ama benim için 4k gereksiz.

Top Bottom