Yok. Tarayıcı üzerinden geforce now ile CS açabilirsin ancak oynamayı tercih etmezsin.Xbox series s ile csgo oynanir mi? Yani steam destegi var mi dostlar?
Hocam dalga geçenler olur ama size şöyle söyleyeyim, Xbox ve PC çok farklı bir platform. Sadece konsol oyunları oynayabilirsiniz.
Tesekkurler, ben de o haberi gordugum icin sormak istedimBir ara xbox a steam desteği gelicek diye bir haber çıkmıştı 6 7 ay önce ama bir adım atılmadı sanırım. Şuan için oynayamazsın ama dediğim olay gerçekleşirse ileride olabilir.
Eğer geforce now var ise oynayabilirsinizXbox series s ile csgo oynanir mi? Yani steam destegi var mi dostlar?
Keşke böyle bir konuyu burada açmasaydın.Xbox series s ile csgo oynanir mi? Yani steam destegi var mi dostlar?
Dalga gecen gecsin reis sikinti yokKeşke böyle bir konuyu burada açmasaydın.
Dalga geçmek için pusuda bekleyen en az 100 kişi çıkacaktır emin olabilirsin.
Konuna gelecek olursak da konsol ayrı şey bilgisayar ayrı şey.
Sen başka kaynakların saçma sapan yapmış olduğu konsol ile pc deneyimi tarzındaki deneylerine itibar etme.
Onların amacı oynanıyormu evet oynanıyor demek için yapıyorlar.
Bilgisayardaki deneyimi yaşayamadıktan sonra ne yapayım bir önemi yok yani.
Evet, mouse ve klavye yok meselaNormal pcden farki var mi peki?
xbox series s ile csgo girdim ben videom da var tarayıcı üzerinden geforce now a girin sonra direkt oyun senkronize oluyor gamepad e baya zor ama kontrol etmek klavye ve mouse takınca da gecikme çok oluyor ama sonuç olarak oynanıyorXbox series s ile csgo oynanir mi? Yani steam destegi var mi dostlar?