Neler Yeni

Xbox Series S nereden almalıyım?

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,015
İsim
Oğuz Oğuz
İthalatçılarda da 1 yıl microsoft garantisi oluyor diye biliyorum ama yanlış biliyor olabilirim.
Evet biraz baktım bazı arkadaşlar 1 yıl global garantili yani xbox tr bakıyor yazmışlar. Yine de almadan önce sormak lazım.

bahooizm

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Bahadır BABUR
+ Gamepass büyük bir avantaj
- 512 gb

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
İthalatçı garantili aldığımda garanti konusunda hiç bir problem olmayacak yani değil mi eminsiniz?
Problem olabilir. İthal ürünlere Microsoft değil başka anlaşmalı bir firma bakar ve o servislerin kalitesi genelde kötü olur…

Fiyat farkı çok değilse Microsoft garantili ürün alın.

Talha!

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Sami Niyet
Problem olabilir. İthal ürünlere Microsoft değil başka anlaşmalı bir firma bakar ve o servislerin kalitesi genelde kötü olur…

Fiyat farkı çok değilse Microsoft garantili ürün alın.
Ama işte 6.000 TL civarı 6 ay taksit yapan Microsoft Türkiye Garantili bulamadım yardım ederseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

+ Gamepass büyük bir avantaj
- 512 gb
Rahat 5 oyun sığar hikayelileri bitirip silerim.

Efem1905

80+ Bronze
Ne gibi artı eksileri var açıklar mısınız lütfen?
özel bir firma yani servis ile anlaşıp öyle garanti veriyor kullanıcı hatası olmasa bile kullanıcı hatası diyorlar ama Microsoft Türkiye Garantili öyle değil mağdur etmemek için ellerinden geleni yapıyorlar

-Akın Taşkan-

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,853
İsim
Akın Taşkan
Ama işte 6.000 TL civarı 6 ay taksit yapan Microsoft Türkiye Garantili bulamadım yardım ederseniz sevinirim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Rahat 5 oyun sığar hikayelileri bitirip silerim.
Bilmenizi isterim 380GB kullanılabilir alanı var. Ama bence de silip silip kullanılabilir internetiniz de yavaş değilse rahat.

Top Bottom