Series S tercihimdir. Daha güncel ve uzun ömürlü bir konsol. Ek olarak Gamepass gibi bir sistem de var fakat PS tarafındaki exclusive oyunları deneyimlemek için PS4 Pro alınabilir.
bro, PS4 pro var bennde, temizliği doğru yapılmadıkça uçak sesi geliyor.4KTV'in yoksa ps4pro'dan uzak dur.Naçizane tavsiyem series s.Hem daha yeni bir konsol
ps4 düşünüyorsan ikinci el slim alınır. 2000tl civarına bulunuyor. yok ben illa sıfır alacağım diyorsan series s daha mantıklı. yeni nesil konsol en azından.
120FPS meselesi ,Gamepass,yeni nesil olması daha uzar gider.
PS4 Pro yüksek çözünürlüklü paneli olana ve exclusive aşkı olan bir insana hitap ediyor.
Bu saydığım 2 sebep yoksa direk XSS.
CUH modeli nedir? Ben de PS4 Pro kullanıyorum ve kulağımı cihaza 10cm mesafeye getirmedikçe bir şey duymuyorum, gayet sessiz.
Ayrıca 1080p'de verdiği daha performans ve Supersampling moduyla 1080p için de alınabilir bir cihaz PS4 Pro.
Series S Çok daha İyi Bir seçim
Ayrıca Çok Değil Ama 3 5 Tane Best Exlusive Oyunda Var
Ayrıca
SSD
Depolama Farkı
Çoğu Oyunda 120 Bazılarında 60 fps desteği
Grafik Farkı Soğutma Farkı
Uzun Ömür farkı yani ömür den kastığım series s yeni nesil 2 sene sonra biz ps4 le ilgilenmeyeceğin dedi playstation
120FPS meselesi ,Gamepass,yeni nesil olması daha uzar gider.
PS4 Pro yüksek çözünürlüklü paneli olana ve exclusive aşkı olan bir insana hitap ediyor.
Bu saydığım 2 sebep yoksa direk XSS.
CUH modeli nedir? Ben de PS4 Pro kullanıyorum ve kulağımı cihaza 10cm mesafeye getirmedikçe bir şey duymuyorum, gayet sessiz.
Ayrıca 1080p'de verdiği daha performans ve Supersampling moduyla 1080p için de alınabilir bir cihaz PS4 Pro.