Neler Yeni

🔥İndirim XBOX Series X 6199 ₺(ithalatçı garantili)

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10

EmreTRk

80+ Bronze

UmutYiğit

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Umut Yiğit Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Klavye

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,093
İsim
Lydranx

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,445
İsim
Diyarhan
5999₺ yi de görsek mükemmel olur. Series s i 2999tl ye ne zaman görürüz ben onu merak ediyorum.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

Mazael

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
atlas
Açıkçası Series X almanızı tavsiye etmem. Series S alın ucuz yoldan oyun oynamak için çok iyi cihaz ama bir pc niz var ise ortalama gidip ps5 için para biriktirin. Nedenleri ise exclusive dediğimiz şey. Xbox'taki tüm exclusive ler pc ye geliyor ama playstation da persona 5 royale ve final fantasy 7 remake asla gelemiyecek. Bu oyunları oynamasam ne olur demeyin persona 5 oynadım royale'i değil en sevdiğim oyunlardan birisi şuanda Royale'i hayal edemiyorum ve final fantasy 7 ps1 deki hali gördüğüm en iyi hikaye , square enix hikayeyi değiştirmese dünyanın en iyi oyunu açık ara olurdu. Daha Ratchet and clank serisi filen var ps exclusive olarak , bence playstation 5 için para biriktirmek daha mantıklı.

HoYeon Jung

80+ Gold
Yurtdışından akraba 3k ya series s getirecekti acaba iptal edip bunu mu alsam?
Ama 4K oynamam
Depolama alanı sıkıntısı falan çekersin, bence Series X al.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Açıkçası Series X almanızı tavsiye etmem. Series S alın ucuz yoldan oyun oynamak için çok iyi cihaz ama bir pc niz var ise ortalama gidip ps5 için para biriktirin. Nedenleri ise exclusive dediğimiz şey. Xbox'taki tüm exclusive ler pc ye geliyor ama playstation da persona 5 royale ve final fantasy 7 remake asla gelemiyecek. Bu oyunları oynamasam ne olur demeyin persona 5 oynadım royale'i değil en sevdiğim oyunlardan birisi şuanda Royale'i hayal edemiyorum ve final fantasy 7 ps1 deki hali gördüğüm en iyi hikaye , square enix hikayeyi değiştirmese dünyanın en iyi oyunu açık ara olurdu. Daha Ratchet and clank serisi filen var ps exclusive olarak , bence playstation 5 için para biriktirmek daha mantıklı.
Hocam PS5 oyunları çok pahalı ama?

Top Bottom