Neler Yeni

XBOX SERİES X Mİ PS 5 Mİ ALMALIYIM ?

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,677
İsim
Kerem Çavuş
Konsol almam gerekiyor xbox series x mi ps 5 mi almalıyım exclusive oyunları hariç + ları - leri nelerdir

Birde ithalatçı ve türkiye garantilinin farkı nedir örneğin amazondan xbox kolu alan arkadaşların muhtemelen ithalatçı garantili almalarına rağmen siteye ürün kodunu girdiklerinde 2 - 3 yıl civarı garantileri çıkmıştı

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Konsol almam gerekiyor xbox series x mi ps 5 mi almalıyım exclusive oyunları hariç + ları - leri nelerdir

Birde ithalatçı ve türkiye garantilinin farkı nedir örneğin amazondan xbox kolu alan arkadaşların muhtemelen ithalatçı garantili almalarına rağmen siteye ürün kodunu girdiklerinde 2 - 3 yıl civarı garantileri çıkmıştı
Neden gerekiyor?

LORN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
647
İsim
Enes Demirok
Tanıdık için , bilgisayar gfnow hepsini denedi konsolu da denemek istiyor
O bütçede ve böyle bir ülkede konsolun mantıklı olduğunu düşünmüyorum bilgisayar varken. Ancak series x ve ps5 bütçesine çıkılacaksa ps5. Bütçe az olsaydı series s önerebilirdim

SadeceSeyf

80+ Gold

Çavuş kanka ps5 al çok pişman olursun soyliyim

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,677
İsim
Kerem Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O bütçede ve böyle bir ülkede konsolun mantıklı olduğunu düşünmüyorum bilgisayar varken. Ancak series x ve ps5 bütçesine çıkılacaksa ps5. Bütçe az olsaydı series s önerebilirdim
Tr garantili bişey olsun istiyorum özellikle ps5 bakındım da adam akıllı satan bir yer bulamadım itopyada series x 22k fiyatı da fena gelmedi şu an
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ciddi mi neden

Omeraslan93

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
776
İsim
Ömer Aslan
Net ps5

SadeceSeyf

80+ Gold
Tr garantili bişey olsun istiyorum özellikle ps5 bakındım da adam akıllı satan bir yer bulamadım itopyada series x 22k fiyatı da fena gelmedi şu an

Ciddi mi neden
Kanka oyunları falan neyse de görüntü kalitesi daha iyi gibi ps5. Xbox series s kullandım oda 4k destekli. Ama görüntü bulanık. Ps5 cam gibi

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,677
İsim
Kerem Çavuş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

SadeceSeyf

80+ Gold

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Maddi durumda sorun yoksa ps5 alabilir arkadaşın
Ama maddi durumda sorun varsa xbox a yönetsin.Oyun fiyatları + servis fiyatlarından dolayı bence gerisi artık bu ekonomi de boş her türlü keyif alınır hangi cihazı alırsa alsın.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,981
İsim
kilan embappe
Yurt dışında arkadaş varsa PS5 isteyebilirsin. Tabii imkan varsa biraz zor ama neyse. Yine de imkan varsa al direkt, adamlar 499 dolara PS5 alıyor 🚬

mehmet_10

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
423
İsim
mehmet

Tabikide ps5.

Niye pişman oluyormuş?

Top Bottom