Neler Yeni

XBOX Series X mi RTX 3050 mi?

yufuscuk

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,392
İsim
YUSUF BAĞRIYANIK
Öncelikle selamlar. Elimde DA V3.5 sistemi bulunmakta. Şu anda önümde iki seçenek var; Ya RX 570 ARMOR ekran kartını satıp RTX 3050 satın alıp sistem kurmak ya da PC'yi komple satıp direk XBOX SERİES X satın almak. Sizce hangisi daha mantıklı?(NOT: Eğer XBOX alırsam 2.el alacağım.)
Bence pc daha mantıklı o ekran kartını satarsın üstüne bir mıktar ekleyip rtx3050 alırsın daha iyi olur tabi sana kalmış

arisaka

80+ Bronze
Hiçte bi kere. Game Pass'de bir sürü adam gibi oyun var -neye dayanarak çok kısıtlı diyorsun. Game Pass o kadar iyi bir sistem ki 25 milyonu aşkın üyesi var.

Soruya cevabım: Ben her zaman konsola karşın PC'den yana olmuşumdur. Çünkü daha işlevsel.

Bence Microsoft'un gücüne ve son adımına bakılırsa Xbox daha mantıklı artık.
Kısıtlı dostum, kaç tane adam akıllı triple a oyun var?

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Halit Cömert
Hiçte bi kere. Game Pass'de bir sürü adam gibi oyun var -neye dayanarak çok kısıtlı diyorsun. Game Pass o kadar iyi bir sistem ki 25 milyonu aşkın üyesi var.

Soruya cevabım: Ben her zaman konsola karşın PC'den yana olmuşumdur. Çünkü daha işlevsel.

Bence Microsoft'un gücüne ve son adımına bakılırsa Xbox daha mantıklı artık.
Hocam biliyorum PC zaten çok işlevsel ancak ben ne kodlama ile ne de render ile ilgili işler yürütüyorum ben PC'yi sadece oyun oynamak için kullanıyorum. Zaten Xboxun içinde ki ekran kartı RX 6700XT ile RX 6800 arasında bir şey alacağım ekran kartından çok daha güçlü değil mi?

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Öncelikle selamlar. Elimde DA V3.5 sistemi bulunmakta. Şu anda önümde iki seçenek var; Ya RX 570 ARMOR ekran kartını satıp RTX 3050 satın alıp sistem kurmak ya da PC'yi komple satıp direk XBOX SERİES X satın almak. Sizce hangisi daha mantıklı?(NOT: Eğer XBOX alırsam 2.el alacağım.)
Xbox ile sadece mevcut ve konsol için olan oyunları oynayabilirsiniz. Bilgisayar ile istediğinizi yapabilirsiniz. Oyun için bile konsol almak mantıklı değil denebilir. Özellikle CS, LoL, Valorant, Escape From Tarkov gibi vs vs bir çok oyundan mahrum kalmayı ve yüksek fiyatlara oyunlar satın almayı geçtim, oyunlara Türkçe yama yükleme ihtimaliniz de bulunmuyor. Eğer yeterli seviyede İngilizceniz yok ise çoğu oyunun hikayesinden mahrum kalabiliyorsunuz. Kısacası iyi düşünün derim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Halit Cömert
Xbox ile sadece mevcut ve konsol için olan oyunları oynayabilirsiniz. Bilgisayar ile istediğinizi yapabilirsiniz. Oyun için bile konsol almak mantıklı değil denebilir. Özellikle CS, LoL, Valorant, Escape From Tarkov gibi vs vs bir çok oyundan mahrum kalmayı ve yüksek fiyatlara oyunlar satın almayı geçtim, oyunlara Türkçe yama yükleme ihtimaliniz de bulunmuyor. Eğer yeterli seviyede İngilizceniz yok ise çoğu oyunun hikayesinden mahrum kalabiliyorsunuz. Kısacası iyi düşünün derim.
Hocam ingilizcem B2 deviyesinde onda bir sıkıntı yok, zaten Xbox Gamepass te olan oyunlar benim için yeterli 45 liraya dünya kadar oyun alabilmek mükemmel bir şey bunu birde RX6800 gücünde bir ekran kartı ile yaşamak nasıl olur onu merak ediyorum.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
Hocam ingilizcem B2 deviyesinde onda bir sıkıntı yok, zaten Xbox Gamepass te olan oyunlar benim için yeterli 45 liraya dünya kadar oyun alabilmek mükemmel bir şey bunu birde RX6800 gücünde bir ekran kartı ile yaşamak nasıl olur onu merak ediyorum.
4K bir monitör veya televizyon yok ise ciddi bir fark anlamak pek mümkün değil. Şuan ki konsolların abartılacak kadar iyi olduğunu sanmıyorum. Tahminimce 1-2 yıl içinde daha güçlü versiyonları çıkacaktır. Ancak daha önceden konsol kullandıysanız, Online rekabetçi oyunlar ile aranız yok ise, ve size göre Xbox Gamepass yeterliyse karar sizindir. Bu arada bilgisayar ile konsolu kıyaslamak hiç doğru olmaz. Sebebi ise konsollarda hangi grafik ayarlarında hangi detaylarda oynanır net olarak bilinmez.

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
81
İsim
Ömer Halit Cömert
4K bir monitör veya televizyon yok ise ciddi bir fark anlamak pek mümkün değil. Şuan ki konsolların abartılacak kadar iyi olduğunu sanmıyorum. Tahminimce 1-2 yıl içinde daha güçlü versiyonları çıkacaktır. Ancak daha önceden konsol kullandıysanız, Online rekabetçi oyunlar ile aranız yok ise, ve size göre Xbox Gamepass yeterliyse karar sizindir.
hocam zaten şu an ki konsollar gayet güçlü değil mi? ben tahminimce 2027ye kadar konsol çıkmaz diye düşünüyorum. Evimde 4k TV bulunmakta.

f0ze

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,953
İsim
Yasin
hocam zaten şu an ki konsollar gayet güçlü değil mi? ben tahminimce 2027ye kadar konsol çıkmaz diye düşünüyorum. Evimde 4k TV bulunmakta.
Geçmişe bakarsanız benzer şeylerin 2023 veya 2024 yılında olabileceğini düşünüyorum. Ve bir konsolu
RX 6800 ile kıyaslamak mümkün değil. En başta söylediğim gibi isteklerinizi karşılıyorsa alabilirsiniz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,254
Üyeler
159,593
Son üye
k7ahraman
Top Bottom