Neler Yeni

Xbox Series X vs Playstation 5 ?

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
Neden? Minecraft flight Simulator halo infinite forza gibi oyunlar varken 4k 60fps hatta Minecraft 120fps
bu fiyata PC alsan olmaz
Nasıl olmaz dostum 6K'ya topladığım benim bilgisayarım Forza 4k oyunun kendisinin bile belirlediği ultra ayarların daha üstünde 80FPS alıyorum ki şuanın dolar kuruyla 8K'Ya RX 5700XT toplanıyor yani benim PC'den daha iyi daha fazla FPS alırsın

Nachi

80+ Platinum
Nasıl olmaz dostum 6K'ya topladığım benim bilgisayarım Forza 4k oyunun kendisinin bile belirlediği ultra ayarların daha üstünde 80FPS alıyorum ki şuanın dolar kuruyla 8K'Ya RX 5700XT toplanıyor yani benim PC'den daha iyi daha fazla FPS alırsın
ama konsolun kolaylığı ayrı tek amaç oyunsa konsol daha iyi bence uzun ömür açısından

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,739
İsim
Eren Yeager
ama konsolun kolaylığı ayrı tek amaç oyunsa konsol daha iyi bence uzun ömür açısından
Bence değil zaten fazla ömür olmasının sebebi oyunların konsollara downgrade olarak çıkması
Zaten PC'de hem istediğini yapıyorsun hem de istersen ayarları düşürebiliyorsun hem de istersen parçaları yeni bir konsol alırmışcasına değil sadece 1 yada 2 parçayı değiştirerek güçlendirebiliyorsun

Reverse Flash

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
944
İsim
Enes
Gamepass güzel bir sistem olsada içinde kaç tane güncel oyun olabilecek? Yeni çıkan bir oyunu paşa paşa Xbox mağazasından aldığında dahamı ucuz olacak PS5 e göre? Şuan yeni nesil bir konsol alıcak olsam PS4 ümü satar Xbox Series S alırdım fiyatından dolayı ama normal şartlarda PS5 kesinlikle bu karşılaşmayı kazanır. PS gerçekten konsola özel oyunlarda müthiş iş çıkarıyor.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ben hikayeli oyunlqrı sevdiğim ve 3 jenerasyondur ps kullandığım için ps5 alırdım exclusive oyunlar için. ama fifa vs gibi online oyunlar oynayacaklar xbox almalı konsol daha güçlü çünkü.

Top Bottom