morocco
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 1,466
1.64Wow ne yazık ki ben giremedim ayrıca yüzde kaç ile girdin
1.64Wow ne yazık ki ben giremedim ayrıca yüzde kaç ile girdin
xbox xbox xboxDiyelim ki ikisinide alıcak bütçeniz var siz olsanız bu ikisi arasından hangisini tercih ederdiniz ? Neden?
benim de Microsoft Flight Simulator oynamam lazım oyunda evime gidip görmem lazımPlaystation 5.
Tasarım, gamepass, controller olarak XBOX'ı daha çok beğensemde o God Of War'u oynamam lazım.
Donanımsal olarak Xbox daha güçlüDiyelim ki ikisinide alıcak bütçeniz var siz olsanız bu ikisi arasından hangisini tercih ederdiniz ? Neden?
peki Microsoft Flight Simulator ne ? gerçek dünyayı canlı olarak görüyosun tüm dünyayı oturdugun yerde gez bundan iyisi varmı tabi tercih meselesiDonanımsal olarak Xbox daha güçlü
Oyun anlamında PS5 daha güçlü ben olsam kesinlikle PS5'i seçerdim çünkü oyunların kalitesi ortada xbox'ın sahip olduğu oyunlar şuanlık PS'nin bence önüne geçemez
bence de özellikle hikaye oyunu için ps5Eğer online ağırlıklı oyunlar oynuyorsan xbox al.
Ama playstation özel oyunları ps5 i cazip kılıyor.
Aynen öyle.peki Microsoft Flight Simulator ne ? gerçek dünyayı canlı olarak görüyosun tüm dünyayı oturdugun yerde gez bundan iyisi varmı tabi tercih meselesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence de özellikle hikaye oyunu için ps5
ben hikaye oyunu sevmedigim icin xbox bu kişinin sevdigi oyun türüne baglı
God of warpeki Microsoft Flight Simulator ne ? gerçek dünyayı canlı olarak görüyosun tüm dünyayı oturdugun yerde gez bundan iyisi varmı tabi tercih meselesi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bence de özellikle hikaye oyunu için ps5
ben hikaye oyunu sevmedigim icin xbox bu kişinin sevdigi oyun türüne baglı
Kişinin sevdiği oyun türüne bağlı ben hikaye sevmediğim için xbox tercih ederimGod of war
Uncharted
Spider man
The last of us
Daha saymamı ister misin PS'nin neden alınması gerektiğini![]()
hikaye sevmiyorsan konsol alman mantık hatasıKişinin sevdiği oyun türüne bağlı ben hikaye sevmediğim için xbox tercih ederim
Tabi ki kişiden kişiye göre değişir kolun kullanım biçimi bile konsol aldırabilir mesela ben XBoxı hayatta kolu yüzünden almam çünkü kullanamam beceremem alıştım bir kere DS'yeKişinin sevdiği oyun türüne bağlı ben hikaye sevmediğim için xbox tercih ederim
Neden? Minecraft flight Simulator halo infinite forza gibi oyunlar varken 4k 60fps hatta Minecraft 120fpshikaye sevmiyorsan konsol alman mantık hatası