Neler Yeni

🔥İndirim Xbox Store'da RDR 2 117TL

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan
Almam da tanıdığıma da aldırtmam da oyunda TR desteği yok direkt korsan indirin oynayın 0,25₺ bile vermeyin.
1740875950668.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir oyuna para verilmesinin tek sebebi yapımcıların emeğinin karşılığını vermek değildir. Entel dantel bir sürü dile destek verip Türkçe'ye düşmanlık yapıyorlar. Yama kurduğun zamanda oyun otomatik korsan oluyor istisnasız bir biçimde. Her türlü 3.parti yazılım kuruyorsun oynamak için bu yüzden para vermektense beleşe korsan oynarım adam gibi oynarım 0,25₺ bile vermem.
Acaba neden destek gelmediğini bir araştırdın mı otur bir araştır derim rockstar neden TR dil desteği sunamıyor diye araştırırsan anlarsın ayrıca böyle yapmaya devam edersen sen ve senin gibilerin hiç bir zaman dil konusunda faydası olmayacak

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Ali Koç
Almam da tanıdığıma da aldırtmam da oyunda TR desteği yok direkt korsan indirin oynayın 0,25₺ bile vermeyin.
Türkçe olmadığı için mi korsan tercih ediliyor korsan tercih edildiği için mü türkçe yok
Doğrusunu anladığımız an türkçe oyunlar göreceğiz

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Yuzarsef
TR dil desteği sunamıyor
İstediği için bu kadar net.
Türkçe olmadığı için mi korsan tercih ediliyor korsan tercih edildiği için mü türkçe yok
Türkçe olmadığı için yok kardeşim. Stalker'ın bile satıldığı ülkedeyiz her şey satılır. TR desteği olan çoğu oyun satıyor TR de. Korsan tercih edildiği için TR olmuyor gibi aklıevvel bir düşünce yapısı muteber olsaydı Rusça hiç bir oyun olmazdı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
fb düşmanı

Türkçe olmadığı için yok kardeşim. Stalker'ın bile satıldığı ülkedeyiz her şey satılır. TR desteği olan çoğu oyun satıyor TR de. Korsan tercih edildiği için TR olmuyor gibi aklıevvel bir düşünce yapısı muteber olsaydı Rusça hiç bir oyun olmazdı.
Hırsızlığa bahane uydurmayın olum. TR dil desteği yok diye boykot ediyorsan hiç oynamayacaksın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Yuzarsef
Hırsızlığa bahane uydurmayın olum. TR dil desteği yok diye boykot ediyorsan hiç oynamayacaksın.
Alakası yok ve hırsızlık yapmıyoruz. Bir yazılım var kullanılması için para vermen gerekiyor fakat bir rus-çin li vs bu yazılıma alternatif yaparak parasız bir kullanım olanağı sağlıyor ve sende bunu kullanıyorsun. Orijinal ve korsan diye ayırmak da saçma orijinal olan yazılıma para vermeden kullanamıyorsun fakat alternatif yani korsan dediğine ulaşabiliyorsun bu da aynı yazılımlar olmadığı anlamına gelir. Ayriyeten de oynamıyorum bilgisayar klavyesinde belli başlı tuşlara basarak oluşturulmuş yazılım ile etkileşime geçiyorum kardom. Bahane yok dert yok, Dert yok kedim elimi ısırdı.

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
App
Bi Marketten birsey çalarsanız orada mal eksilir.
Ama zaten oyunu almayacak veya alamayacak bi insan korsan indirmesi yapimciya zarar vermez malini parasini eksiltmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
fb düşmanı
Alakası yok ve hırsızlık yapmıyoruz. Bir yazılım var kullanılması için para vermen gerekiyor fakat bir rus-çin li vs bu yazılıma alternatif yaparak parasız bir kullanım olanağı sağlıyor ve sende bunu kullanıyorsun. Orijinal ve korsan diye ayırmak da saçma orijinal olan yazılıma para vermeden kullanamıyorsun fakat alternatif yani korsan dediğine ulaşabiliyorsun bu da aynı yazılımlar olmadığı anlamına gelir. Ayriyeten de oynamıyorum bilgisayar klavyesinde belli başlı tuşlara basarak oluşturulmuş yazılım ile etkileşime geçiyorum kardom. Bahane yok dert yok, Dert yok kedim elimi ısırdı.
ne içiyon la bize de anlat. o zaman sokakta biri seni dövüp gasp ederse de merkez bankasının bastığı paranın yerini değiştirdi mi diyeceğiz. ben kıyafete vurdum arkasında insan varmış falan mı :D

Bi Marketten birsey çalarsanız orada mal eksilir.
Ama zaten oyunu almayacak veya alamayacak bi insan korsan indirmesi yapimciya zarar vermez malini parasini eksiltmez
etkiler. korsan olmasa oyun daha fazla gelir elde eder. çalışanlar daha fazla kazanabilir, şirketin geliri artıp başka projelere kaynak ayırabilir ya da oyunu daha ucuza satabilir. hiç korsan olmasa 70 dolar yerine 50 dolara satmak gibi.

App20

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
App
ne içiyon la bize de anlat. o zaman sokakta biri seni dövüp gasp ederse de merkez bankasının bastığı paranın yerini değiştirdi mi diyeceğiz. ben kıyafete vurdum arkasında insan varmış falan mı :D

etkiler. korsan olmasa oyun daha fazla gelir elde eder. çalışanlar daha fazla kazanabilir, şirketin geliri artıp başka projelere kaynak ayırabilir ya da oyunu daha ucuza satabilir. hiç korsan olmasa 70 dolar yerine 50 dolara satmak gibi.
Asla bi oyun firması korsan var diye pahalıya satmıyor. mesela ben yıllarca bazı oyunları alamadığım için crack kullandım zaten alamayacağım için onlar zarar görmedi hatta crack oynayabildiğim için yıllar sonra satın aldım. zaten para vermeyecek veremeyecek bi insan crack kullanması veya kullanmaması şirket için Nötr dür.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Mehmet Ali Koç

Yine birçok insan korsan oynayacak çok da haksız değiller oyun fiyatları yüksek ama ben oyun yapımcısı olsam tr piyasasını umursamam

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Mehmet00347
Soranlar olacak; Evet sadece konsol için.

Alıntıyı görüntüle

117 lira bu oyun için hiçbişey ama 30 fps olması çok kötü resmen oynama hevesimi kaçırıyor

Diavelin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Görkem Çağan

istediği ile alakası yok araştırırsan neden açılmadığının bir kaç nedeni var çünkü zamanında GTA V çıkmadan önceydi yanlış hatırlamıyrsam rockstar games türkçe dil için çalışan alıcaktı ama bil bakalım noldu çalışan bulamadı çünkü politikası gereği ofis rockstar lincolnde ingilterede türkçe dil konusunda çalışacak kimse yoktu ilan 9 ay durdu o zamandan sonra da bir daha rockstar bu konuyla alakalı bir daha uğraşmadı detaylı anlatımına bu linkten ulaşabilirsin

GTA ve RDR oyunları neden Türkçe çıkmadı

Top Bottom