Neler Yeni

Xbox ta adam gibi oyun var mı??

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
dostum ama ana amaç oyun ben o oyunları tatmak istiyorum xbox ta oyun yok performans olsa nolur
Vallahi kanka ben oyunlara kazık fiyatları öderim ve daha güçsüz bir şeye daha fazla para öderim dersen al.
Ama Xbox Series X daha güçlü ve oyun fiyatları bakımından daha insaflı olucak.
Bence TLOU 2 veya God Of War için o kadar para vermezim hep oyuna hem konsoluna.
4,5 oyun için değmez bence. İkinci el PS4 al geç.

AdomSegat

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,777
İsim
Adem oku
sana önerim sen illa ps alacaksın sen galiba 1.si ozaman niye açtın konuyu bildiğin ps savunmaya gelmissin ki haksızsın xbox daha avantajlı ben xbox seviyorum ama fan değilim cidden ps5 iyi ama alacaksan şöyle yap 1 2 seneye ps5 pro çıkıcak galiba yada farklı bir edition o zaman 6k olan ps5 zaten ötekine göre ucuzdu pro ed. çıkınca dahada ucuzlar o zaman alabilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:

ben diyorum ki hiç ps im olmadı o yüzden oynamak istiyorum pc m de yok oyunlar pc ye gelse bile oynayamam
alsan bile içinde çok oyun var ama seni hepsi çekmez sadece GoW TLOU Fln oynarsın sonra salarsın

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
hocam heh onuda sorıyım alınır mı sence digital edition
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki sizede sorıyım digital edition ps5 alınır mı
PS5 şu an alınmaz. Oyun yok doğru düzgün. Ben kutulu oyun severim dijital almazdım. Kutulu oyun istemezsen dijital al tabi.

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
PS tarafı özel oyunlarını pc ye getirecek steam den sayfa dahi açtılar ki 2 oyun geldi 3. oyunun uncherted 4 olacağı söyleniyor.Hatta 2 oyunda sadece ps ye özel ibaresini kaldırdılar.Yani ps tarafı da xbox yolunu izlicek artık.

Xbox bizim için fiyat olarak bir nimet pc var ise pc+konsol oynayabilirsiniz.Oyunlar birkaç ayda bir güncelleniyor.Elbet oynayacak bir oyun bulursunuz.Şahsen ps hesabı almayacaksanız yada ben milyarlar yatırırım sorun değil derseniz ps alın ama 1-2 oyun sonra sıkışırım derseniz hiç başlamayın xbox alın

Top Bottom