Tarih ve saatiniz otomatik mi? Değilse otomatiğe alın.Xbox uygulamasını indiremiyorum böyle bi hata alıyorum
aynı hata kodunu microsoft store uygulamasında da alıyorum yardımcı olabilir misiniz?
tarih saatim otomatikTarih ve saatiniz otomatik mi? Değilse otomatiğe alın.
CMD üzerinden SFC ve DISM taraması yaparak eksik dosya varsa yükleyin.
CMD'yi yönetici olarak çalıştır.tarih saatim otomatik
cmd üzerinden nasıl yapacağım yardımcı olur musunuz?
Bu arada bunları yapmadan önce sorun yaşadığın uygulamalarıda tamamiyle silmen daha uygun olacaktır.CMD'yi yönetici olarak çalıştır.
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Bu komutları teker teker yaz ve taramalar bitip gerekli dosyalar otomatik olarak yüklendikten sonra şu komutu yaz.
sfc /scannow
Aynı işlemler bu komut sonrasındada olduğunda bilgisayarını yeniden başlat.
Biraz uzun sürebilir derin ve büyük taramalar.
yaptım ancak olmadıCMD'yi yönetici olarak çalıştır.
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
Bu komutları teker teker yaz ve taramalar bitip gerekli dosyalar otomatik olarak yüklendikten sonra şu komutu yaz.
sfc /scannow
Aynı işlemler bu komut sonrasındada olduğunda bilgisayarını yeniden başlat.
Biraz uzun sürebilir derin ve büyük taramalar.
Post automatically merged:
Bu arada bunları yapmadan önce sorun yaşadığın uygulamalarıda tamamiyle silmen daha uygun olacaktır.
Hmm o zaman hata kaynağı belirtilen kodu internette aratıp videolardaki çeşitli çözüm yöntemlerini deneyebilirsin.yaptım ancak olmadı
her şeyi denedim bi türlü olmadı yinede teşekkür ederimHmm o zaman hata kaynağı belirtilen kodu internette aratıp videolardaki çeşitli çözüm yöntemlerini deneyebilirsin.
Böyle durumlarda genelde format atmak veya Windows sürümü değişmekte bir çözüm olabiliyor bu arada.her şeyi denedim bi türlü olmadı yinede teşekkür ederim