❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller 9. Nesil (Pembe) - 1343TL

Pil alıyorsun, takıyorsun. Bir aksiyonu yok istersen şarj edilebilir pil alırsın. Şarj eder kullanırsın. Hangisini uyguna bulduğuna göre değişir. Batarya alıp pil yerine onu takıp şarj edende var. Çevre için en iyisi şarj edilebilir pil almak, yok çevre önemli değil diyorsan da al böyle uygunundan bittikçe at. En mantıklısı şarj edilebilir pil almak. Yanına da ucuzdan pil almak çok gerektiğinde kullanabilmek için.
içinden pil çıkıyo mu bunu kanka
Post automatically merged:

beyler bende sipariş verdim epicten fifa felan oynamak için pc için program felan kurmamıza gerek var mı

beyler bende sipariş verdim epicten fifa felan oynamak için pc için program felan kurmamıza gerek var mı
Kutudan kullan at pil çıkıyor. Piller kullanım sıklığınıza göre değişen sürede götürür sizi zaten pil alırsınız yanına. Bilgisayara bağlayınca çoğu oyun direk görür x box kolunu sıkıntı olmaz. Ek bir program filan kurmaya gerek yok.

Hayır, gerek yok. Ayrıca Epic'ten ayarları yapamazsan Epic'i Steam üstünden çalıştırabiliyorsun böylece Steam'deki kontrolcü ayarları ile bile oynanıyor.

Bu arada rengine takılmayın, yapıştırın gitsin. Çok takıntılıysanız beyaz yapışkanlı kağıtla kaplarsınız. Güzel bir kol ben kullanıyorum bluetooth 5.0 tp link cihazı ile.

Hayır, gerek yok. Ayrıca Epic'ten ayarları yapamazsan Epic'i Steam üstünden çalıştırabiliyorsun böylece Steam'deki kontrolcü ayarları ile bile oynanıyor.

Bu arada rengine takılmayın, yapıştırın gitsin. Çok takıntılıysanız beyaz yapışkanlı kağıtla kaplarsınız. Güzel bir kol ben kullanıyorum bluetooth 5.0 tp link cihazı ile.
Ben de aynı şekilde bluetooth 5.0 tp link ile kullanıyorum. Duracekl Cef14 pil şarj aleti almıştım, içinden 2 kalın 2 ince şarj edilebilir pil çıkıyor. Evde de varta marka çift pil bulmuştum onları kullanıyorum dönüşümlü

Ben de aynı şekilde bluetooth 5.0 tp link ile kullanıyorum. Duracekl Cef14 pil şarj aleti almıştım, içinden 2 kalın 2 ince şarj edilebilir pil çıkıyor. Evde de varta marka çift pil bulmuştum onları kullanıyorum dönüşümlü

Duracell CEF14 ben de almayı düşünüyorum, sen kaça almıştın? Şuan 487 TL, biraz fazla geldi. 300'e falan alınır.

Duracell CEF14 ben de almayı düşünüyorum, sen kaça almıştın? Şuan 487 TL, biraz fazla geldi. 300'e falan alınır.
Ben 2022 ağustosunda almıştım 150-200 TL'ye

Pilli olması çok iyi bence 3 sene sonra batarya öldü derdi yok

Zam geldi 1344TL olmuş.

öyle mi bilmiyodum steam üzerinden çalıştığını video vs var mı kral gelince rahatsız ediyim seni :)

Ürünü kullanan var mı? Bazı sorularım var. Direkt alıp kullanabiliyor muyum? Wireless şekilde çalışıyor mu? Sadece pil yeterli değil mi?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,181
Üyeler
190,871
Son üye
outofnick
Geri