❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller 9. Nesil (Pembe) - 1343TL

Evet çoğu kişinin problem yaşadığını görmedim ben de, son zamanlarda artan ps exclusive oyunların pc ye çıkmasının artmasıyla hem o oyunları o kolda oynamanın daha zevkli olacağını hem de ilerde ps nin pc için destek program vs gibi şeyler çıkacağını okuduğum için onu almıştım ve ucuzdu.Ama eskiden daulsensi almamış olsaydım ben de şuan bunu alırdım rengine takılmadan.Birsürü kılıf vs var değişir isteyen.Hem amazon diğer yerler gibi fake olma ihtimali yok hem ucuz
Aynen mesela miles morales oynuyorum o trigger tuşu ile ağ atmak felan aşırı zevkli.Kablosuz o özellik çalışmıyor ama orası bir eksi evet.

Aynen mesela miles morales oynuyorum o trigger tuşu ile ağ atmak felan aşırı zevkli.Kablosuz o özellik çalışmıyor ama orası bir eksi evet.
hocam steamdeki dualsensex programıbı satın alıp onla mı oynuyorsunuz,onla bile kablsouzda çalışmıyor mu triggerlar.kabloyu bağlamak gerekiyor yani?

hocam steamdeki dualsensex programıbı satın alıp onla mı oynuyorsunuz,onla bile kablsouzda çalışmıyor mu triggerlar.kabloyu bağlamak gerekiyor yani?
Evet o programı almıştım onunla kullanıyorum.Kablosuz çalışmıyor hiçbirşekilde o özellikler

Gençler ben aldım bir tane. Gelince isteyen varsa resmini de çeker atarım.

Evet o programı almıştım onunla kullanıyorum.Kablosuz çalışmıyor hiçbirşekilde o özellikler
Bende onunla kullanıyorum ama adaptif trigger için çok az oyun var. Sadece forza da denedim ve o kadar da başarılı değil bence

Aldım teşekkürler paylaşım için

Yorumlara baktım da bakmaz olaydım. Ne kadar iğrenç insanlar var cidden. Kimin neyi sevdiği sizi ne ilgilendirir ki......

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,165
Üyeler
190,870
Son üye
outofnick
Geri