Bende baktım da ücretsiz kargo çıkmadı prime üyesi olmamıza rağmen o şekilde aldım geçtim artık.Kargo ücreti de çıkıyor, ücretsiz kargo ile alınamıyor mu?
Sipariş Özeti
Ürünler: 852,52 TL Kargo ve Paketleme Ücreti: 109,39 TL İthalat Ücreti Depozitosu: 365,52 TL Sipariş Toplamı: 1.327,43 TL
Bu xbox'ın garantisi satıcıdan bağımsız oluyor, direkt microsoft üzerinden hallediyorsun diye biliyorumSatıcısı Amazon Germany olan ürünlerde olası bir garanti süreci nasıl işliyor, İtopya'da şuan 1599 TL. Arada iyi fiyat farkı var garanti konusunda sıkıntı çıkmıyorsa amazondan almak isterim.
Az önce ürünün değerlendirmelerinde de benzer bi yorum gördüm, büyük ihtimal dediğiniz gibi. Teşekkür ederim.Bu xbox'ın garantisi satıcıdan bağımsız oluyor, direkt microsoft üzerinden hallediyorsun diye biliyorum
Yani ben ikinci el aldım, buna güvenerek aldımAz önce ürünün değerlendirmelerinde de benzer bi yorum gördüm, büyük ihtimal dediğiniz gibi. Teşekkür ederim.
forzayı en gamepad olarak en iyi bunla oynarsınAlınır mı sizce bu fiyata değer mi FH5 için ASC için alacağım satıp beğenmezsem satarken zorlanır mıyım?
Oynamaktan çok satış kısmını da düşünüyorum renkten ötürüforzayı en gamepad olarak en iyi bunla oynarsın
Pil alıyorsun, takıyorsun. Bir aksiyonu yok istersen şarj edilebilir pil alırsın. Şarj eder kullanırsın. Hangisini uyguna bulduğuna göre değişir. Batarya alıp pil yerine onu takıp şarj edende var. Çevre için en iyisi şarj edilebilir pil almak, yok çevre önemli değil diyorsan da al böyle uygunundan bittikçe at. En mantıklısı şarj edilebilir pil almak. Yanına da ucuzdan pil almak çok gerektiğinde kullanabilmek için.arkadaşlar pil olayı nasıl oluyor açıklayabilir misiniz