Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Xbox Wireless Controller – Deep Pink 1.737'TL

heroesturkey

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
312
İsim
Murat Gündoğdu
TR'den almanızı tavsiye ediyorum mesut çevik bir videosun'da zaten bu durumu ele almıştı birde yurt dışından gelense ohooo o hiç bakmaz garanti ona
katılıyorum. Bu yüzden 9.nesil xbox controller çok kovaladım. D&R'dan aldım bi ara, microsoft tr garantili yazıyordu. Açılmış/outlet ürün gönderdiler, üstüne sıfır cihaz parası ödedim. İade için de WP hattı yanlış yönlendirdi. İade hakkım geçince thh ye verdim, ayın 4üne kadar savunma süreleri var. Cihazı istediler geçen, kararın çıkmasını bekliyorum ne olur ne olmaz diye. Kıssadan hisse, D&R'ın internet sitesinden bir şey almayın. Kitap aldığım zaman, kenarları da hasarlı geliyordu.

Ama geçen İtopya'nın okula dönüş indiriminde aynı kolu eski fiyatı ile buldum ve aldım. Mis gibi kutusu, hasarsız ve sıfır olduğu belliydi. Üstelik garanti belgesi de kutu üstüne yapışık geldi.

auditoree

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
232
İsim
Özer
katılıyorum. Bu yüzden 9.nesil xbox controller çok kovaladım. D&R'dan aldım bi ara, microsoft tr garantili yazıyordu. Açılmış/outlet ürün gönderdiler, üstüne sıfır cihaz parası ödedim. İade için de WP hattı yanlış yönlendirdi. İade hakkım geçince thh ye verdim, ayın 4üne kadar savunma süreleri var. Cihazı istediler geçen, kararın çıkmasını bekliyorum ne olur ne olmaz diye. Kıssadan hisse, D&R'ın internet sitesinden bir şey almayın. Kitap aldığım zaman, kenarları da hasarlı geliyordu.

Ama geçen İtopya'nın okula dönüş indiriminde aynı kolu eski fiyatı ile buldum ve aldım. Mis gibi kutusu, hasarsız ve sıfır olduğu belliydi. Üstelik garanti belgesi de kutu üstüne yapışık geldi.
Kaç liraya aldın İtopya'dan?

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Mehmet
İki renk de çok kötü olsa da yeşilinden sipariş verdim bende. Çok iyi rakam gerçekten. Buna uygun gecikme vs yaşatmayacak bluetooth adaptör öneriniz var mı?

YsnYalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yasin
İki renk de çok kötü olsa da yeşilinden sipariş verdim bende. Çok iyi rakam gerçekten. Buna uygun gecikme vs yaşatmayacak bluetooth adaptör öneriniz var mı?
u green 5.0 200 tl
u green 5.3 299 tl

kolun da desteklediği önemli onu araştırıyorum şuan

YsnYalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yasin
5.0 yeterli olacak sanırım. Daha ucuzları da var ama bağlantı problemi yaşatırsa tat vermez.
bencede yeterli olur 5.3 e daha cihazlar geçmedi doğru düzgün 2020 çıkan bir kol sanırım bide oda 5.0 dır max

dexmete

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Metehan
Bu ay çok açıldım diye maaşı bekledim fiyat 2700-3000 tl bandına çıkmış

YsnYalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yasin

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Erdem çay
bencede yeterli olur 5.3 e daha cihazlar geçmedi doğru düzgün 2020 çıkan bir kol sanırım bide oda 5.0 dır max
4.0 kullanıyorum asus bt400 gecikme yok

Markasız çin işi Bluetooth 6.0 olacağına markalı 4.0 olsun kat kat iyidir.

YsnYalc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Yasin
4.0 kullanıyorum asus bt400 gecikme yok

Markasız çin işi Bluetooth 6.0 olacağına markalı 4.0 olsun kat kat iyidir.
uGreen markasız çin işi veya replika sayılabilecek bi marka değil, bluetooth 6.0 çıktığını da görmedim hiç bi yerde

Phoenixxx

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
519
İsim
Erdem çay
uGreen markasız çin işi veya replika sayılabilecek bi marka değil, bluetooth 6.0 çıktığını da görmedim hiç bi yerde
Ugreen için özellikle çin işi gibi bir ifade kullanmadım, aslında çok basit bir dille yazmıştım.

İşin ucuzuna kaçıp çin markaların Bluetooth 6.0 çıkmamasına rağmen olmuş olsa da tercihim yine Bluetooth 4.0 kullanan asus tplink ugreen gibi kendini ispatlamış markaların eski Bluetooth versiyonlarını almanın daha iyi olacağını belirtmek istemiştim.

Top Bottom