Neler Yeni

Xbox'ım yavaşlamaya başladı

Vitor Pereira

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Xbox one s cihazımı 6 yıl önce aldım ve herhangi bir bakıma götürmedim çünkü performansta bir kayıp yoktu, ama şuan fazlasıyla hissediyorum, GTA V de binaları geç yüklüyor droplar giriyor. Sizce bu sorun ısınmadan mı oluyor yoksa harddiskin ömrünü doldurmasiyla mi alakalı? Ona göre termal bakımını yapacağım.

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı
Xbox one s cihazımı 6 yıl önce aldım ve herhangi bir bakıma götürmedim çünkü performansta bir kayıp yoktu, ama şuan fazlasıyla hissediyorum, GTA V de binaları geç yüklüyor droplar giriyor. Sizce bu sorun ısınmadan mı oluyor yoksa harddiskin ömrünü doldurmasiyla mi alakalı? Ona göre termal bakımını yapacağım.
fanlara toz girmiştir yavaş dönüyordur onun için toz alınması yeterli.bildiğim kadarıyla cihazda ssd girişi yok o yüzden fan bakımı ve orta fiyatlı bir harddisk işinizi çözecektir.

fanlara toz girmiştir yavaş dönüyordur onun için toz alınması yeterli.bildiğim kadarıyla cihazda ssd girişi yok o yüzden fan bakımı ve orta fiyatlı bir harddisk işinizi çözecektir.
hocam ssd alsa daha iyi olmaz mı? tabii verileri kopyalamak da ayrı uğraş gerçi
Mesaj otomatik birleştirildi:

sonuçta ssd de harddisk de sata kullanıyor

CRØXY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,716
İsim
Muhammet Çağrı

muhammetdd

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
Muhammet
Bakım yapın. Termal macun yenilemesi yapın veya yaptırın. Bizde PS4 vardı, 1-1.5 senede bir macun değiştiriyorduk, fan sesi azalıyordu. Sizinki 6 senelik. Muhtemelen içi toz torbası olmuştur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,034,442
Üyeler
164,014
Son üye
abdülsamet yıldız