Xcloud için klavye mouse destegi konusu

Alper1

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, gamepass a zam gelmeden alayım diyorum fakat ultimate sürümünde xcloud varmış. Xcloud klavye/mouse destekliyor mu, desteklemiyorsa oynayabilecegim bir yöntem var mı? Teşekkürler şimdiden (Sadece VPN ile giriş yapilabildigini biliyorum.)

Merhaba, gamepass a zam gelmeden alayım diyorum fakat ultimate sürümünde xcloud varmış. Xcloud klavye/mouse destekliyor mu, desteklemiyorsa oynayabilecegim bir yöntem var mı? Teşekkürler şimdiden (Sadece VPN ile giriş yapilabildigini biliyorum.)
Normalde desteklemiyorda bununla ilgili videolar var, değişik yöntemler. Ben hiç denemedim

Normalde klavye-mouse desteklemiyor. Ama internette klavye-mouse ile oynama videoları var. Tabi ki bunlar doğru mudur yalan mıdır deneyerek görmek gerek.

Yapılıyor bende joystick de var ama yine de yaptım ben klavyeyle sorunsuz deneyim yaşayabiliyorsun herhangi bir joystick ihtiyacı duymadan.

Ama işte tak diye Xcloud'u açıp klavye mouse ile oynayamazsın. Onun yöntemleri var internette.
Merhaba arkadaşın söylediği ''desteklemiyorsa oynayabilecegim bir yöntem var mı?'' sorusunu yanıtlamak istedim stabil ve (en azından bende) düzgün çalıştığını söylemek istedim ama dediğiniz gibi doğrudan oynanmıyor ve programından oynamak daha zor tarayıcıcı (Edge) daha stabil klavye mouse için.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,187,339
Üyeler
188,406
Son üye
fooiliiu
Geri