Yardım Xcloud mobil için gamepad önerisi

Buğrahan Mert

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,451
Wired kablolu Xbox 360 gamepadim var geforce now oynarken mobilde çalışıyor ama xcloudun hiçbir oyununda çalıştıramadım kaliteli uzun ömürlü bir gamepad istiyorum
Bütçe abartı olmadığı sürece yüksek olabilir

Xcloud'da çalışır mı bilmiyorum ama mobil için öneren çok gördüm.
Fakat bütçe yeterse Xbox öneririm.

Wired kablolu Xbox 360 gamepadim var geforce now oynarken mobilde çalışıyor ama xcloudun hiçbir oyununda çalıştıramadım kaliteli uzun ömürlü bir gamepad istiyorum
Ben razer kishi aldım öneririm.

Dostum bütçe abartı olmasın vs demişsin de abartı kime göre neye göre? Normal şekilde bir bütçe yazarsan daha iyi olur?
Post automatically merged:

Xcloud'da çalışır mı bilmiyorum ama mobil için öneren çok gördüm.
Fakat bütçe yeterse Xbox öneririm.
O paraya dualsense alınıyor. Dualsense varken neden bu olsun ki? Xbox 9. nesilde zaten o fiyat bandında alınabiliyor

Ben razer kishi aldım öneririm.
O tarz hoşuma gitmiyor ya

Dostum bütçe abartı olmasın vs demişsin de abartı kime göre neye göre? Normal şekilde bir bütçe yazarsan daha iyi olur?

O paraya dualsense alınıyor. Dualsense varken neden bu olsun ki? Xbox 9. nesilde zaten o fiyat bandında alınabiliyor
Yani ne blm knk 2 3klik fln demesinler diye yazdım da dualsense olabilir 9.nesil çok hoşuma gidiyor ama pahalı bence

1- Xbox bana ve çoğu kullanana göre PS kollarına göre ele daha rahat oturuyor ve uzun kullanımda ağrı yapmıyor.
2- Bağlantı ve uyumluluğu çok daha iyi, özellikle PC'de.

Xbox coremuş benim dediğim

1- Xbox bana ve çoğu kullanana göre PS kollarına göre ele daha rahat oturuyor ve uzun kullanımda ağrı yapmıyor.
2- Bağlantı ve uyumluluğu çok daha iyi, özellikle PC'de.
Aynen xboxa sıcak bakmıyordum baya eski Xbox 360 kolu bile çok hoşuma gitti

Xbox coremuş benim dediğim

Aynen xboxa sıcak bakmıyordum baya eski Xbox 360 kolu bile çok hoşuma gitti
Eskiden bende PS kolu varken Xbox niye alayım diyordum.
Xbox'ı kullandıktan sonra fikrim tamamen değişti.

Eskiden bende PS kolu varken Xbox niye alayım diyordum.
Xbox'ı kullandıktan sonra fikrim tamamen değişti.
Aynen bana da aynısı oldu

760a Xbox 9.nesil kol buldum garanti kutu yok orjinal midir acaba ?

Geri