Neler Yeni

Xdrive 15'li 1.85 Boya Uygun mudur?

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Aslında yaşadığın yer ile alakalı biraz daha ve senin kilon iyi misal 60 kilodasın bunları aslında göz önünde bulundurup almak veya almamak sana kalmış.
Hatta baktım çok terletiyor, hiç rahat edemiyorum iade etme gibi bir şansım da var. İstanbul'dayım bu arada

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Hatta baktım çok terletiyor, hiç rahat edemiyorum iade etme gibi bir şansım da var. İstanbul'dayım bu arada
Dediğim gibi sana kalmış ama istanbul ortamı nemli bir ortamdır terletme konusunda pek olumlu bakamıyacağım ama dediğim gibi kilondan ötürü belki o durumu yaşamazsın. Bulunduğun ortamda klima vardır vsvs bunları düşünerek alabilirsin sonradan dediğin gibi iade etme durumunda sıkıntı yaşamayacaksan oda bir alternatif.

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dediğim gibi sana kalmış ama istanbul ortamı nemli bir ortamdır terletme konusunda pek olumlu bakamıyacağım ama dediğim gibi kilondan ötürü belki o durumu yaşamazsın. Bulunduğun ortamda klima vardır vsvs bunları düşünerek alabilirsin sonradan dediğin gibi iade etme durumunda sıkıntı yaşamayacaksan oda bir alternatif.
Hawk baya içime sindi aslında, odam maalesef çok sıcak oluyor yaz aylarında. Büyük ihtimal Hawk'a yöneleceğim ama bu v1 v2 v3 v4 arasında kumaş renginden başka bir fark bulunmakta mı, bir bilginiz var mı?

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Hawk baya içime sindi aslında, odam maalesef çok sıcak oluyor yaz aylarında. Büyük ihtimal Hawk'a yöneleceğim ama bu v1 v2 v3 v4 arasında kumaş renginden başka bir fark bulunmakta mı, bir bilginiz var mı?
Kullanılan kumaş ürünlerinde farklılık yoktur. Veyahutta başka özelliklerinde farklılık yoktur. Sadece Renk seçimi olarak sınıflandırılma yapılmıştır.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Ben 55 kiloyum xDrive 15 li hala çok tterletiyor kilo ile alakası yok

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Ben 55 kiloyum xDrive 15 li hala çok tterletiyor kilo ile alakası yok
Deri olan her ürün sıkıntılı olsa gerek. Office koltukları bu anlamda başarılı galiba insanlar iş gereği saatlerce oturabiliyor. Önceden zaten oyuncu koltuğumu vardı office koltukları vardı evrimleşti oyuncu koltuğu oldu işte sonuç :D

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ardenblue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yiğit Saykı
Hawk koltukları çok sert taş gibi ilk aldım sonra rahat edemeyip iade edip xdrive'a geçtim, kumaş yaz ayları için güzel geliyor ama kumaş teri emdiği için ilerleyen zamanlarda koku ve leke oluşturabiliyor

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Hawk koltukları çok sert taş gibi ilk aldım sonra rahat edemeyip iade edip xdrive'a geçtim, kumaş yaz ayları için güzel geliyor ama kumaş teri emdiği için ilerleyen zamanlarda koku ve leke oluşturabiliyor
15 li ye mi geçtiniz? Nasıl terletiyor mu?

ardenblue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yiğit Saykı
ben çok sorun yaşamadım oda sıcaklığında arada oturup kalkınca çok terletmedi beni ama aralıksız hiç kalkmadan 6-7 saat oturunca bende biraz terleme yaptı ama avuçlarını bile birleştirip tutsan o kadar saat terleme yapar biraz vücut ile ilgili

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
ben çok sorun yaşamadım oda sıcaklığında arada oturup kalkınca çok terletmedi beni ama aralıksız hiç kalkmadan 6-7 saat oturunca bende biraz terleme yaptı ama avuçlarını bile birleştirip tutsan o kadar saat terleme yapar biraz vücut ile ilgili
Bende max 2-3 saat aralıksız oturuyorum, zaten alıp beğenmezsem iade etme şansım da var. Rahatlık konusunda ne diyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@yigitsayki cevap verirsen çok mutlu olurum

Son düzenleme:

ardenblue

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Yiğit Saykı
bence ürün rahat, bir oyuncu koltuğundan beklentimi karşılıyor ve arkasında güvenilir ve sorun yaşarsam bu sorunu çözecek bir firma olması benim seçimi etkileyen önemli faktör, rahat edemezsen iade hakkın var zaten ama boy kilona göre uygun mu diye arayıp sorabilirsin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,551
Üyeler
167,513
Son üye
Zeyd Bolat
Top Bottom