yusufcelegen27
80+
- Reaksiyon skoru
- 9
Merhaba arkadaşlar bütçem Max 8000 TL kendime göre rahat güzel sağlam bir koltuk arıyorum öneriniz var mı boy 184 kg 74
ben de ikisi arasında kalmıstım özellikle popo yerinin dar olmasından korkuyordum, oturma yerinin kenarların sert olmasından çekiniyordum ama hiç öyle değilmiş acayip geniş ve rahat çok memnunum. 15li plus aldım bu arada. diğer koltuğu kötülemek gibi olmasın deneme fırsatım olmadı ama muhakak bundan aşağı yanı yoktur diye tahmin ediyorum. oturma yeriyle ilgili merak ettiğiniz varsa aktarmak istedimMerhaba arkadaşlar bütçem Max 8000 TL kendime göre rahat güzel sağlam bir koltuk arıyorum öneriniz var mı boy 184 kg 74
Oturma yeri nasıl uzun saatler kullanımında ve tekerden çok şikayet var diyorlarben de ikisi arasında kalmıstım özellikle popo yerinin dar olmasından korkuyordum, oturma yerinin kenarların sert olmasından çekiniyordum ama hiç öyle değilmiş acayip geniş ve rahat çok memnunum. 15li plus aldım bu arada. diğer koltuğu kötülemek gibi olmasın deneme fırsatım olmadı ama muhakak bundan aşağı yanı yoktur diye tahmin ediyorum. oturma yeriyle ilgili merak ettiğiniz varsa aktarmak istedim
hiç şikayetim yok ben ekstra oturma yeri aşınmasın erken esnemesin diye xdrive oturma padı aldım daha da konforlu oldu.Oturma yeri nasıl uzun saatler kullanımında ve tekerden çok şikayet var diyorlar
x drive sancak kullanıyorum tam 6 yıl oldu. Suni deri kumaş değil. Açılma yırtılma kırılma süngerinin göçmesi gibi bir şey olmadı. Gittigidiyordan almış hatta gittigidiyor bile kapandı koltuk hala sağlam. Xdrive bir türk markası ve işinin hakkını veriyor.Merhaba arkadaşlar bütçem Max 8000 TL kendime göre rahat güzel sağlam bir koltuk arıyorum öneriniz var mı boy 184 kg 74
Sizin boyunuz kaça acaba anka için boyum iyi midir 1.84x drive sancak kullanıyorum tam 6 yıl oldu. Suni deri kumaş değil. Açılma yırtılma kırılma süngerinin göçmesi gibi bir şey olmadı. Gittigidiyordan almış hatta gittigidiyor bile kapandı koltuk hala sağlam. Xdrive bir türk markası ve işinin hakkını veriyor.
1,87 boyum, zaten tüm modeller 1,90a kadar elverişli çok dert edilecek bir şey yok. Fakat kumaş konusunda olumlu değilim. Hawk kumaş kullanıyordum. Yaz aylarında örtü ile kullanmama rağmen ter koltuğa siniyor ve ekşi ekşi bir süre sonra kokmaya başlıyor. Takıntılı birisi olduğum içim hawk kumaşı bu yüzden sattım. Kumaş konusunda böyle bir tecrübem olmuştu.Sizin boyunuz kaça acaba anka için boyum iyi midir 1.84
Anka sipariş verdim bakalım İnşallah bir sorun yaşamam1,87 boyum, zaten tüm modeller 1,90a kadar elverişli çok dert edilecek bir şey yok. Fakat kumaş konusunda olumlu değilim. Hawk kumaş kullanıyordum. Yaz aylarında örtü ile kullanmama rağmen ter koltuğa siniyor ve ekşi ekşi bir süre sonra kokmaya başlıyor. Takıntılı birisi olduğum içim hawk kumaşı bu yüzden sattım. Kumaş konusunda böyle bir tecrübem olmuştu.
Memnun musunuz , kullanıyor musunuz ? İnşaAllah memnun oluruzAnka sipariş verdim bakalım İnşallah bir sorun yaşamam