Neler Yeni

XDrive 15'li Plus Mı ? XDrive Anka Mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Çeleğen
Merhaba arkadaşlar bütçem Max 8000 TL kendime göre rahat güzel sağlam bir koltuk arıyorum öneriniz var mı boy 184 kg 74

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,397
İsim
Berk
Merhaba arkadaşlar bütçem Max 8000 TL kendime göre rahat güzel sağlam bir koltuk arıyorum öneriniz var mı boy 184 kg 74
ben de ikisi arasında kalmıstım özellikle popo yerinin dar olmasından korkuyordum, oturma yerinin kenarların sert olmasından çekiniyordum ama hiç öyle değilmiş acayip geniş ve rahat çok memnunum. 15li plus aldım bu arada. diğer koltuğu kötülemek gibi olmasın deneme fırsatım olmadı ama muhakak bundan aşağı yanı yoktur diye tahmin ediyorum. oturma yeriyle ilgili merak ettiğiniz varsa aktarmak istedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Çeleğen
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben de ikisi arasında kalmıstım özellikle popo yerinin dar olmasından korkuyordum, oturma yerinin kenarların sert olmasından çekiniyordum ama hiç öyle değilmiş acayip geniş ve rahat çok memnunum. 15li plus aldım bu arada. diğer koltuğu kötülemek gibi olmasın deneme fırsatım olmadı ama muhakak bundan aşağı yanı yoktur diye tahmin ediyorum. oturma yeriyle ilgili merak ettiğiniz varsa aktarmak istedim
Oturma yeri nasıl uzun saatler kullanımında ve tekerden çok şikayet var diyorlar

Sanjay

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Joga Bonito
Anka dan çok memnunum. Anka kumaş diyorum. bütçe yetiyorsa oturak pad ini de satın al.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,397
İsim
Berk
Oturma yeri nasıl uzun saatler kullanımında ve tekerden çok şikayet var diyorlar
hiç şikayetim yok ben ekstra oturma yeri aşınmasın erken esnemesin diye xdrive oturma padı aldım daha da konforlu oldu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Çeleğen
Bende anka alacağım ve kuyruk sokumu ağrısı var bende zaten minder kullanıyorum boyum dışarda kalmaması lazım sizin boyunuz kaç acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Juve
x drive sancak kullanıyorum tam 6 yıl oldu. Suni deri kumaş değil. Açılma yırtılma kırılma süngerinin göçmesi gibi bir şey olmadı. Gittigidiyordan almış hatta gittigidiyor bile kapandı koltuk hala sağlam. Xdrive bir türk markası ve işinin hakkını veriyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Çeleğen
x drive sancak kullanıyorum tam 6 yıl oldu. Suni deri kumaş değil. Açılma yırtılma kırılma süngerinin göçmesi gibi bir şey olmadı. Gittigidiyordan almış hatta gittigidiyor bile kapandı koltuk hala sağlam. Xdrive bir türk markası ve işinin hakkını veriyor.
Sizin boyunuz kaça acaba anka için boyum iyi midir 1.84

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Juve
Sizin boyunuz kaça acaba anka için boyum iyi midir 1.84
1,87 boyum, zaten tüm modeller 1,90a kadar elverişli çok dert edilecek bir şey yok. Fakat kumaş konusunda olumlu değilim. Hawk kumaş kullanıyordum. Yaz aylarında örtü ile kullanmama rağmen ter koltuğa siniyor ve ekşi ekşi bir süre sonra kokmaya başlıyor. Takıntılı birisi olduğum içim hawk kumaşı bu yüzden sattım. Kumaş konusunda böyle bir tecrübem olmuştu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Yusuf Çeleğen
1,87 boyum, zaten tüm modeller 1,90a kadar elverişli çok dert edilecek bir şey yok. Fakat kumaş konusunda olumlu değilim. Hawk kumaş kullanıyordum. Yaz aylarında örtü ile kullanmama rağmen ter koltuğa siniyor ve ekşi ekşi bir süre sonra kokmaya başlıyor. Takıntılı birisi olduğum içim hawk kumaşı bu yüzden sattım. Kumaş konusunda böyle bir tecrübem olmuştu.
Anka sipariş verdim bakalım İnşallah bir sorun yaşamam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,865
Üyeler
167,564
Son üye
Barisdmrcii
Top Bottom