sizce alınır mı hocam bu fiyat bandında daha iyisi var mı ?satıcıya dikkat et xdrive kendisi gönderiyor
World mobilden kampanyaya bakınca world puan olarak değil de 300 TL idefix puanı kazanılacaktır yazıyor. Kontrol ettiniz mi onu?Şahsen ben sipariş verip konuyu oluşturdum, takibimdeydi anlık fiyat gelince hemen aldım.
bana word puan ile 5340 civarına geldi
Kendi internet sitesinde kaça kadar desteklediği yazıyor. Boy 1.65 sen dev gibi kalırsın yanımda bilemedim koltukta nasıl olur. Şunu söyleyeyim bel tabii ki bi noktadan sonra illaki ağrıyor ama oturduğum yer yani götüm hiç bu kadar rahat olmamıştı heralde.boyunuz kilonuz kaç hocam? 186 90 kiloyum problem yaşar mıyım bilemedim.
Kolçaktan biri eksik gelmişti yazdım 1 gün içinde gönderdiler. Hawk ı bilmiyorum.Hawk fab 4 mu bi mu beyler? Garantisi hawkin cok ovuluyor sirf o yuzden bile hawk almayi dusunuyorum
Ayni modelden mi kullaniyorsinizalınır beyler 4 senesi doldu bi 4 sene daha götürür
evet.Ayni modelden mi kullaniyorsiniz
Hawk ile arasinda kaldim. Birde ankayi bundan daha cok oneriyorlar sanirimevet.
Geneli aynı ama rahat toryum aldım biraz aceleye getirdim bel minderi diğer modellere göre daha ufak 15li plus almadığıma pişmanım .Oturma alanının inceliği tereddüt ettiriyor bana