Hocam memnun musun ? deneyimlerin neler acaba1 ay olmadı Amazondan 7 bine almıştım. Ne kadar düşmüş
Aşırı memnunum çok araştırarak aldım. Kumaş olduğu için tercih ettim. Montajı falan çok kolay ve kaliteli. Kolaydan kast ettiğim vidaların falan rahatça takılması. Bazı koltuklarda vidalar yuvalara çok zor giriyor ve yuvayı bozuyor. Tek sevmediğim yanı boyun yastığı çok sert geldi bana. Sonrasında 250 tl ye visco boyun yastığı alıp onunla değiştirdim. Başka eksi yönü yok bana göre. Tamamen arkaya yaslanarak kullanıyorum. Oldukça sağlam ve ağırlık taşıma kapasitesi yüksek. 100 kiloyum ayrıca.Hocam memnun musun ? deneyimlerin neler acaba
boy kaç hocamKoltuktan aşırı memnunum
Aşırı memnunum çok araştırarak aldım. Kumaş olduğu için tercih ettim. Montajı falan çok kolay ve kaliteli. Kolaydan kast ettiğim vidaların falan rahatça takılması. Bazı koltuklarda vidalar yuvalara çok zor giriyor ve yuvayı bozuyor. Tek sevmediğim yanı boyun yastığı çok sert geldi bana. Sonrasında 250 tl ye visco boyun yastığı alıp onunla değiştirdim. Başka eksi yönü yok bana göre. Tamamen arkaya yaslanarak kullanıyorum. Oldukça sağlam ve ağırlık taşıma kapasitesi yüksek. 100 kiloyum ayrıca.
1.78boy kaç hocam
İlla bunu al diye söylemiyorum, xdrive başka modelini kullanıyorum sorun oluştu bildirdim hemen yenisini adrese yolladılar. Garanti varmıydı yokmuydu tam hatırlamıyorum.Hawk fab 4 mu bi mu beyler? Garantisi hawkin cok ovuluyor sirf o yuzden bile hawk almayi dusunuyorum
boy .190 kilo 95 1.84e kadar sorunsuz kullanırsın demişler destek bölgelerini benden gider hocam 5k cepte kaldı