Neler Yeni

🔥İndirim XDrive 15'Li PLUS Profesyonel Oyuncu - İdefix - 5.641 TL

lavianthe

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Nesim Mutlu
Kullanan var mı oturma kısmı biraz ince gibi duruyor da rahat mıdır acaba

Dahası  
Reaksiyon skoru
116
İsim
hayri ceylan
İki arkadaş çöktük birer tane. Paylaşım içi sağ ol dostum.

Feral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Caner Yalabık
1 ay olmadı Amazondan 7 bine almıştım. Ne kadar düşmüş

Feral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Caner Yalabık
Koltuktan aşırı memnunum
Hocam memnun musun ? deneyimlerin neler acaba
Aşırı memnunum çok araştırarak aldım. Kumaş olduğu için tercih ettim. Montajı falan çok kolay ve kaliteli. Kolaydan kast ettiğim vidaların falan rahatça takılması. Bazı koltuklarda vidalar yuvalara çok zor giriyor ve yuvayı bozuyor. Tek sevmediğim yanı boyun yastığı çok sert geldi bana. Sonrasında 250 tl ye visco boyun yastığı alıp onunla değiştirdim. Başka eksi yönü yok bana göre. Tamamen arkaya yaslanarak kullanıyorum. Oldukça sağlam ve ağırlık taşıma kapasitesi yüksek. 100 kiloyum ayrıca.

icero

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Emre
Hawk fab 4 mu bi mu beyler? Garantisi hawkin cok ovuluyor sirf o yuzden bile hawk almayi dusunuyorum

tRoya06

80+
Koltuk almayı düşünüyorum. İkisi arasında kaldım, sizce Exvega için aradaki farka değer mi? Yoksa 15'li Plus yeterli mi?

IMG_20241124_235446.jpg

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
YUSUF KAYA
Koltuktan aşırı memnunum

Aşırı memnunum çok araştırarak aldım. Kumaş olduğu için tercih ettim. Montajı falan çok kolay ve kaliteli. Kolaydan kast ettiğim vidaların falan rahatça takılması. Bazı koltuklarda vidalar yuvalara çok zor giriyor ve yuvayı bozuyor. Tek sevmediğim yanı boyun yastığı çok sert geldi bana. Sonrasında 250 tl ye visco boyun yastığı alıp onunla değiştirdim. Başka eksi yönü yok bana göre. Tamamen arkaya yaslanarak kullanıyorum. Oldukça sağlam ve ağırlık taşıma kapasitesi yüksek. 100 kiloyum ayrıca.
boy kaç hocam

Microp44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mejik
Hawk fab 4 mu bi mu beyler? Garantisi hawkin cok ovuluyor sirf o yuzden bile hawk almayi dusunuyorum
İlla bunu al diye söylemiyorum, xdrive başka modelini kullanıyorum sorun oluştu bildirdim hemen yenisini adrese yolladılar. Garanti varmıydı yokmuydu tam hatırlamıyorum.

Microp44

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Mejik
Fiyatı bence iyi,

300 TL yapıkredi word puan alıyorsun
Ayrıca 50 TL eksra kupon kullan

Temizinden 350TL daha aşağıya alıyorsun. Yani 5291 TL geliyor.

kupon kodu :500IDE50

Top Bottom