Adore Mobilya Adore Gaming Throne Oyuncu Koltuğu 4.199,90 TL

Arkadaşlar masa sandalyesi olmuş 2k :) 3.8k ya koltuk alınıyor çok sorgulamamak gerekiyor diye düşünüyorum ha F/P olarak bakmak gerekiyor yoksa bütçe çıktıkça kaliteli koltuklar mevcut ancak duruma FP yönünden bakarsak avantajlı denenebilir diye düşünüyorum.
bir kaç yorum inceleme olsa sorgulamıyacazda yok işte :D

Aşırı kalitesiz bir koltuk arkadaşta vardı hiç memnun kalmamıştı oda 4.5 a almıştı keşke 3-4 daha koysaydım da daha iyisini alsaydım demişti

Korkunç kalitesiz bir koltuk. Zaten 3. fotoğrafa bakın kolçakları yamuk. Canlı da gittim baktım kötü
es geçelim o zmn 3 -4 k da olsa parayı çöpe atmaya gerek yok .ztn güzel bir şey olsa yüzde 40 indirim yapmazlar

Mağazasında her modeli deneyip giriş seviyesi kırmızı modeli almıştım. Hala onun rahatlığında bir model bulamadım. Biraz yüksek olsa baba koltuğu alıp PC başında uyumayı planlıyorum 😁

Korkunç kalitesiz bir koltuk. Zaten 3. fotoğrafa bakın kolçakları yamuk. Canlı da gittim baktım kötü

Bir daha gidip fotoğraflar ve video ile çekim yapar mısınız? Ona göre sipariş vermek isteyen kullanıcılar olabilir.

şu 5kya düşen ergopixelin yanında tırt geldi

Piyasası 6 k falan sanırım .Kendi sitesinde 4.638,78 TL ama bir çok karta peşin fiyatına 9 taksit var idefix de 3 -6 taksit arası karta göre değişiyor .Nakit alımda kendi sistesi yine avantajlı 4.174,90 TL ye geliyor .Bende koltuk arayışındayım fiyatı avantajlı geldi görünüşe göre ama hiç yorum yok yada inceleme heralde yeni bir ürün.

Arkadaşlar bunları almayın baq ömrü az. Neden az çünkü koltuğu bir arada tutan tek kısım kolçak sen yaslandıkça o kolçakların bağlantı noktaları kırılıyor , bozuluyor.

Bu tarz koltuklara para vermeyin. 2-3 daha verip xdrive alın.

Nedenine gelecek olursak.
En basit koltuk dayanakları sabit.
Malzeme kalitesi düşük

Alıp kullanıp memnun olan mutlaka vardır. Ben yıllar önce bına benzer bir ürün aldıydım :). Sonra x drive bora kullanınca farkı daha iyi anladım.

Bu tarz koltuklara para vermeyin. 2-3 daha verip xdrive alın.

Nedenine gelecek olursak.
En basit koltuk dayanakları sabit.
Malzeme kalitesi düşük

Alıp kullanıp memnun olan mutlaka vardır. Ben yıllar önce bına benzer bir ürün aldıydım :). Sonra x drive bora kullanınca farkı daha iyi anladım.
Her koltukda kötü yorumlar var hocam 100 lerce koltuk markasına baktım 15 klık koltuğuda paranıza çöpe atmayın diyen var.3-4 k lık koltukdan beklenti fazla olmaması lazım.En azından 15 bin tl veirp pişman olmakdan iyidir.Bu koltuk piyasası çok şişik bence yerli mal diyorsun ithal üründen daha pahalıya satıyorlar kalitesi yerlerde.Xdrive bu tip giriş seviyesi çok kötü yorumları olan koltuklar var. Şans işi biraz da fırsat varsa deneyip almak önemli ama onun içinde illa istabul gibi yerlerde oturmak lazım.

Her koltukda kötü yorumlar var hocam 100 lerce koltuk markasına baktım 15 klık koltuğuda paranıza çöpe atmayın diyen var.3-4 k lık koltukdan beklenti fazla olmaması lazım.En azından 15 bin tl veirp pişman olmakdan iyidir.Bu koltuk piyasası çok şişik bence yerli mal diyorsun ithal üründen daha pahalıya satıyorlar kalitesi yerlerde.Xdrive bu tip giriş seviyesi çok kötü yorumları olan koltuklar var. Şans işi biraz da fırsat varsa deneyip almak önemli ama onun içinde illa istabul gibi yerlerde oturmak lazım.
Aynen öyle. Mesela ben böyle koltuklarda arkaya yatma mekanizması aramıyorum çünkü ben koltukta niye yatacağım ya? Zaten yatarak bir şeyler izlemek için televizyonum, Android box, yatak vs her şeyim var. Bu arada Hawk Future oyuncu koltuğu kullanıyorum, taş gibi koltuk bir sürü özelliği var ama ilk montaj yaptığımda deneme amaçlı yatırmaktan başka hiç o fonksiyonu kullanmadım. Bir de eskiden şu linkini attığım koltuğa benzer bir koltuk kullanıyordum ondan da memnundum ama artık 10 yıl kullanınca süngeri, kaplaması falan hep deforme oldu öyle değiştirdim. Ara ara bu Songmics koltuk 4500 lira cıvarına düşüyor ki en son eylül ayında da düşmüş, indirimi takip edip alırdım şimdiki aklımla.

https://www.amazon.com.tr/gp/product/B077MYVDQY?language=tr_TR

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,891
Üyeler
183,181
Son üye
ensr
Geri