Adore Mobilya Adore Gaming Throne Oyuncu Koltuğu 4.199,90 TL

Piyasası 6 k falan sanırım .Kendi sitesinde 4.638,78 TL ama bir çok karta peşin fiyatına 9 taksit var idefix de 3 -6 taksit arası karta göre değişiyor .Nakit alımda kendi sistesi yine avantajlı 4.174,90 TL ye geliyor .Bende koltuk arayışındayım fiyatı avantajlı geldi görünüşe göre ama hiç yorum yok yada inceleme heralde yeni bir ürün.

Bende hawk koltuk var, fabric. memnun değilim bel desteği çok kötü, kolçakları çok kötü, çöpe giden 6700₺ gibi oldu. Ama kesinlikle deri almayın. 30 dakikadan fazla oturuyorsanız kumaş koltuk her zaman daha iyi.

kendi sitesindeki 9 taksiti de unutmamak lazım bu enflasyonda 300 tl inidirimden daha karlı eğer idefix de 6 taksit yoksa kartınıze.Yorum olmaması benide sıkıntıya sokuyor ztn düz sandelye kullanıyorum yıllardır ondan sabit kolçak çokta umrumda değil

kötü olduğu gerçeği değişmedi sabit kolu oyuncu koltuğu almaz ondan bile kıstıysalar kalite vasattır
Normal düz sandelyeden geçen biri için çok fark olmaz bence sabit kol ama hala üründe herhangi bir yorum olmaması dezavatanj insanlar sogmic koltukları stok bitirdi 3,5 k da ve onlarda sabit kolçaktı.Kumaş olması da avantaj

Adore'den normal orfis koltuğu aldım , arkaya filan hiç yatmıyor. Çok rahatsız almış olduğum koltuk. Montajını yaptığım için iade de edemiyorum. Bilmiyorum Adore'den pek memnun kalmadım ben arkadaşlar.

Adore'den normal orfis koltuğu aldım , arkaya filan hiç yatmıyor. Çok rahatsız almış olduğum koltuk. Montajını yaptığım için iade de edemiyorum. Bilmiyorum Adore'den pek memnun kalmadım ben arkadaşlar.
Bu fiyat bandında düzgün bir şey bulmak her açıdan tatmin eden bir şey bulmak çok zor .Bir koltuğuda 10k vermek çok zoruma gidiyor gereksiz israf gibi.Yani içinde nano teknojimi varda bu fiyata satıyorsunuz bir sandelyeyi

Arkadaşlar masa sandalyesi olmuş 2k :) 3.8k ya koltuk alınıyor çok sorgulamamak gerekiyor diye düşünüyorum ha F/P olarak bakmak gerekiyor yoksa bütçe çıktıkça kaliteli koltuklar mevcut ancak duruma FP yönünden bakarsak avantajlı denenebilir diye düşünüyorum.

Çok uygun, ihtiyacı olan kaçırmasın.

6 ekim Beklenir mi acaba indirim gelicek amazon ve hepsiburada ya

Kolçakların yükseklik ayarı yok gibi masanın altına sokup oynayanlar için sıkıntı olabilir

Geri