arasjr
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 749
aynı sekılde ben de cok karasızımAlınır mı ya fena kararsız kaldım.
aynı sekılde ben de cok karasızımAlınır mı ya fena kararsız kaldım.
Bende hawk koltuk var, fabric. memnun değilim bel desteği çok kötü, kolçakları çok kötü, çöpe giden 6700₺ gibi oldu. Ama kesinlikle deri almayın. 30 dakikadan fazla oturuyorsanız kumaş koltuk her zaman daha iyi.Piyasası 6 k falan sanırım .Kendi sitesinde 4.638,78 TL ama bir çok karta peşin fiyatına 9 taksit var idefix de 3 -6 taksit arası karta göre değişiyor .Nakit alımda kendi sistesi yine avantajlı 4.174,90 TL ye geliyor .Bende koltuk arayışındayım fiyatı avantajlı geldi görünüşe göre ama hiç yorum yok yada inceleme heralde yeni bir ürün.
![]()
Adore Gaming Throne Oyuncu Koltuğu - Siyah/Gri Kumaş 62x117-127x62 cm - idefix
Adore Gaming Throne Oyuncu Koltuğu - Siyah/Gri Kumaş 62x117-127x62 cm ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Oyuncu Koltuğu ürünleri için idefix`i ziyaret edin.www.idefix.com
![]()
kötü olduğu gerçeği değişmedi sabit kolu oyuncu koltuğu almaz ondan bile kıstıysalar kalite vasattır5 ay taksit yapıyor![]()
Normal düz sandelyeden geçen biri için çok fark olmaz bence sabit kol ama hala üründe herhangi bir yorum olmaması dezavatanj insanlar sogmic koltukları stok bitirdi 3,5 k da ve onlarda sabit kolçaktı.Kumaş olması da avantajkötü olduğu gerçeği değişmedi sabit kolu oyuncu koltuğu almaz ondan bile kıstıysalar kalite vasattır
Bu fiyat bandında düzgün bir şey bulmak her açıdan tatmin eden bir şey bulmak çok zor .Bir koltuğuda 10k vermek çok zoruma gidiyor gereksiz israf gibi.Yani içinde nano teknojimi varda bu fiyata satıyorsunuz bir sandelyeyiAdore'den normal orfis koltuğu aldım , arkaya filan hiç yatmıyor. Çok rahatsız almış olduğum koltuk. Montajını yaptığım için iade de edemiyorum. Bilmiyorum Adore'den pek memnun kalmadım ben arkadaşlar.
o zaman taşımazKendi sitesinde 120 kg diyor